اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی ۱۵۰ هزار تن کود نیاز دارد تایسیز نیوز – مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه بر اساس برآورد کارشناسان، میزان کود مورد نیاز اراضی کشاورزی استان ۱۵۰ هزار تن است، اظهار کرد: این شرکت برای حمایت از کشاورزان، کودهای پرمصرف آنان به صورت یارانه ای تامین میکند. […]
اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی ۱۵۰ هزار تن کود نیاز دارد
تایسیز نیوز – مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه بر اساس برآورد کارشناسان، میزان کود مورد نیاز اراضی کشاورزی استان ۱۵۰ هزار تن است، اظهار کرد: این شرکت برای حمایت از کشاورزان، کودهای پرمصرف آنان به صورت یارانه ای تامین میکند.
صادق نادری روز سه شنبه در حاشیه همایش آموزشی ترویجی و معرفی محصولات استان با بیان اینکه امسال از محل سهمیه استان ۱۲۲ هزار تن انواع کود یارانه ای در اختیار کشاورزان قرار میگیرد، افزود: از این میزان تاکنون بیش از ۴۰ هزار تن بین کشاورزان توزیع شده و ۲۰ هزار تن نیز آماده توزیع است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به همایش آموزشی ترویجی و معرفی محصولات استان، گفت: در این همایش ۲۴ شرکت و واحد تولیدی در زمینه انواع کودهای شیمیایی به مدت یک روز شرکت کردند.
نادری، ادامه داد: در این همایش انواع کودهای شیمیایی، آلی و زیستی در معرض دید کشاورزان و بهره برداران قرار گرفته است.
وی هدف از برگزاری این همایش را ایجاد بستری برای هم افزایی بین تولیدکنندگان و کشاورزان اعلام کرد و یادآور شد: آشنایی کشاورزان با یافته ها و کودهای جدید تولید شده و برقراری ارتباط با تولیدکنندگان برای تامین کودهای مورد نیاز خود، موجب افزایش کمی و کیفی تولید محصول در استان می شود.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه عمده شرکت های حاضر در این همایش دانش بنیان هستند، گفت: از این کودهای در اراضی زراعی، باغی و گلخانه ها استفاده می شود.
نادری، افزود: عمده کودهای پرمصرف کشاورزان، کودهای ازته، فسفاته و پتاسه است که به صورت یارانه دار از طریق این شرکت تامین و در بین کشاورزان استان توزیع می شود.
وی اظهار کرد: بر اساس اعلام کارشناسان و محققان، در تغذیه گیاهی ۱۶، ۱۷ عنصر ضروری برای رشد گیاه وجود دارد که سه عنصر از طریق آب و هوا و بقیه به ۲ صورت پرمصرف و کم مصرف از طریق خاک و کودهای مصرفی تامین می شود.
از مجموع مساحت استان ، ۱.۲۲ میلیون هکتار (معادل ۲۶ درصد) را اراضی کشاورزی قابل بهره برداری تشکیل می دهد که از این وسعت ۳۲.۷ درصد اراضی آبی و ۶۷.۳ درصد بقیه اراضی دیم است.