رئیس دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور: انتخاب ۸۲ نفر به عنوان برگزیده نهایی بخش معارف جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور تایسیز نیوز -رئیس دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: در جریان برگزاری این جشنواره، ۱۶۷ نفر در بخش غیرآوایی انتخاب شدند […]
رئیس دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور:
انتخاب ۸۲ نفر به عنوان برگزیده نهایی بخش معارف جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور
تایسیز نیوز -رئیس دبیرخانه سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور گفت: در جریان برگزاری این جشنواره، ۱۶۷ نفر در بخش غیرآوایی انتخاب شدند که ۸۲ نفر در گروه معارفی و ۸۵ نفر از گروه ادبی هنری برگزیده شدهاند.
مهدی پروین زاده، پنجشنبه، ۱۵ شهریور ماه، در نشست خبری سی و هشتمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور افزود: این جشنواره برای اولین بار در شهر اولینها اجرا میشود که هشت دانشگاه در برگزاری این جشنواره مشارکت داشته و دو دستگاه، نهاد رهبری و جهاد دانشگاهی نیز ناظر هستند.
وی با بیان اینکه این هشت دانشگاه به نوبت هر کدام یک سال میزبان این جشنواره خواهند بود، ادامه داد: برای اولین بار میزبانی این جشنواره بعد از ۳۸ سال بر عهده دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
وی افزود: در این جشنواره دانشجویان طرح خادم یاری را اجرا میکنند که برای بیش از ۸۰ نفر از دانشجویان دوره آنلاین و حضوری برگزار شده تا عنوان خادم یاری الگویی برای جشنوارههای بعدی بوده و سرمشق و الگو برای نخبگان دانشجویی قرآنی کشور باشد.
پروین زاده اظهار کرد: اطلاع رسانی کلیه اخبار به صورت شفاف در شبکههای مجازی پس از اعلام نتایج در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفته و اعتراضات در مهلت قانونی اخذ شده و در کمترین زمان به صورت گروهی و انفرادی جواب داده شد.
وی ادامه داد: داوران این جشنواره در بخشهای هنری، ادبی و پژوهشی به صورت حضوری هستند اما در سالهای گذشته آثار به صورت مجازی یا حضوری ارسال میشد و پس از جمع بندی نتایج اعلام میشد.
وی با بیان اینکه در عرض ۱۰ روز تمام داوران که مورد تایید سازمان اوقاف بودند به ویژه در مجموعهی استانی دعوت شدند، گفت: هر رشته حداقل دو داور داشت که هر بخش به صورت حضوری داوری شده است.
رئیس و دبیر اجرایی جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور ادامه داد: آزمون بخش معارفی برای اولین بار به صورت متمرکز و با استانداردهای سازمان سنجش انجام شده و آزمون به موقع اخذ شده و نتایج در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
وی گفت: در بخش غیر آوایی رتبه اول برگزیدگان و شرکت کنندگان به وزارت علوم و رتبه دوم به صورت مشترک به وزرات بهداشت و فرهنگیان تعلق گرفت.
پروین زاده خاطر نشان کرد: اختتامیه این جشنواره با حضور وزیران علوم و بهداشت ۲۱ شهریورماه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه از ۹ هزار دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۲۲۰۰ نفر در این جشنواره شرکت کرده بودند، گفت: ۸۵ هزار نفر در همه رشتهها در این جشنواره شرکت کرده بودند.