بارش برف راه ۳۰ روستای مراغه را بست
بارش برف راه ۳۰ روستای مراغه را بست

بارش برف راه ۳۰ روستای مراغه را بست تایسیز نیوز- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراغه بیان کرد: بارش برف که از بامداد امروز آغاز شد، راه ۳۰ روستای این شهرستان در بخش «سراجو» و به ویژه مسیر «داش‌بلاغ بازار» را بست.  «نادر شریفی» افزود: راه‌های روستایی این بخش طی امروز برای […]

بارش برف راه ۳۰ روستای مراغه را بست

تایسیز نیوز- رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مراغه بیان کرد: بارش برف که از بامداد امروز آغاز شد، راه ۳۰ روستای این شهرستان در بخش «سراجو» و به ویژه مسیر «داش‌بلاغ بازار» را بست. 

«نادر شریفی» افزود: راه‌های روستایی این بخش طی امروز برای چهارمین‌بار در سال جاری به دلیل بارش برف مسدود شد و راهداران شهرستان در حال بازگشایی این مسیرها هستند.

وی با بیان اینکه ۲۵ نفر از راهداران این شهرستان با ۱۹ دستگاه ماشین‌آلات سنگین، نیمه‌سنگین و سبک در حال بازگشایی مسیرها هستند، اضافه کرد: طول راه‌های روستایی شهرستان ۴۷۰ کیلومتر است و راهداران برای تسهیل تردد روستاییان تلاش می‌کنند.

رییس اداره راهداری مراغه به وضعیت جاده قدیمی هشترود – مراغه هم اشاره، و بیان کرد: ۶ گروه به صورت مستمر نسبت نمک‌پاشی برف‌روبی این جاده اقدام می‌کنند و در سایه تلاش آنان، ترافیک به صورت روان برقرار است.

مسافران مسیر مراغه – هشترود نکات ایمنی را رعایت کنند

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هشترود نیزبیان کرد: راهداران این شهرستان در حال برفروبی مسیرهای اصلی و فرعی هستند و توصیه می‌شود تا مسافران جاده مراغه – هشترود با توجه به تداوم برودت هوا و احتمال وقوع یخبندان به نکات ایمنی توجه کنند.

به گفته «وحید آخوندزاده» تمام راه‌های اصلی و فرعی شهرستان هشترود به واسطه برفروبی و نمک‌پاشی راهداران باز است و بر اساس گزارش گروه‌های ارزیابی که در مسیرهای روستایی استقرار دارند، تردد اهالی روستایی این شهرستان هم امکان‌پذیر است.