بدون جلب مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد
بدون جلب مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد

وزیر کشور: بدون جلب مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد تایسیز نیوز -وزیر کشور اظهار کرد: بدون جلب مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد و مردم باید در اداره کشور مشارکت داشته باشند. اسکندر مومنی، روز شنبه، ۱۴ مهرماه، در مراسم تکریم و معارفه استاندار آذربایجان شرقی گفت: اکنون در آغاز یک کار بزرگ هستیم […]

وزیر کشور:

بدون جلب مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد

تایسیز نیوز -وزیر کشور اظهار کرد: بدون جلب مشارکت مردم امکان پیشرفت وجود ندارد و مردم باید در اداره کشور مشارکت داشته باشند.

اسکندر مومنی، روز شنبه، ۱۴ مهرماه، در مراسم تکریم و معارفه استاندار آذربایجان شرقی گفت: اکنون در آغاز یک کار بزرگ هستیم و باید با کار و تلاش فراوان سرمایه اجتماعی تولید شود تا در انتخابات بعدی شاهد افزایش حضور مردم در صحنه باشیم.

وی با بیان اینکه شاخص اصلی برای ارزیابی عملکرد در همبستگی ملی، حضور مردم در صحنه است، افزود: جلوه وفاق را در انتخاب کابینه دولت چهاردهم نیز دیدیم که مجلس به کل کابینه دولت رای داد و شروع به کار همزمان دولت و مجلس با برنامه هفتم همراه شده است.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور تاکید داشتند که ملاک اصلی باید شایستگی و کارآمدی باشد، ادامه داد: کارگروهی در راستای انتخاب استانداران تشکیل و شاخص‌ها تدوین شده و استانداران انتخاب شده‌اند که استاندار آذربایجان شرقی نیز از دل این سازوکارهای کارگروه انتخاب شده است.

مومنی خاطرنشان کرد: یکی از این شاخص‌ها در این انتخاب، موفقیت در مسئولیت‌های قبلی، مردم داری، وفاق و تعامل با همه بوده که دکتر سرمست در مسئولیت قبلی خود تمامی این شاخص‌ها را دارا بوده و با رای کامل و اجماع هیات وزیران انتخاب شده است.

وی با اشاره به اینکه باید مشی رییس جمهور در وفاق و همبستگی ملی و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها در این استان نیز دنبال شود که بزرگترین این ظرفیت نیز نیروی انسانی است، گفت: آقای تراب محمدی سرپرست استانداری، دو دوره سرپرستی را با تلاش و کوشش گذراند و نگذاشت خدشه‌ای در آرامش مردم ایجاد شود.

وی ادامه داد: روز گذشته رهبر معظم انقلاب در نمازجمعه تاریخی، مطالبی را فرمودند که بدون تردید ماندگار خواهد شد و مردم ایران با حضور در صحنه نشان دادند که خون‌های پاک جبهه مقاومت موجب تسریع در سقوط رژیم جعلی صهیونیستی می‌شود.

مومنی با بیان اینکه این فرمایشات نشان از اقتدار، صلابت، بازدارندگی، آرامش و حکمت در تصمیمات بود و بلافاصله کل دنیا این پیام را دریافت کردند، اظهار کرد: بدون تردید آینده بهتری در پیش جهان اسلام و جبهه مقاومت و ایران عزیز خواهد بود.

وی گفت: احساس قرابت خاصی با تبریز دارم و هروقت وارد این شهر و دیار می‌شوم شور و اشتیاق خاصی به من دست می‌دهد زیرا نخستین تجربه دوران تحصیلی خود را در دانشگاه تبریز سپری کردم و چند سالی میهمان مردم این شهر بودم و علم و زندگی را با مردم این شهر آموختم با شهریار از نزدیک صحبت کردم.

وی با بیان اینکه آذربایجان شرقی همواره در طول تاریخ و در تمامی تحولات سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، ادبی و مقاومت نقش برجسته‌ای داشته است و دژ محکمی در تمامیت ارضی ایران در طول تاریخ بود، ادامه داد: ربع رشیدی که حدود ۷۵۰ سال قبل یک مجتمع بزرگ دانشگاهی بود و چهار دانشکده با ۶ هزار دانشجو از کشورهای جهان داشت، به هفت زبان زنده دنیا در آن تدریس می‌شد.

وزیر کشور افزود: امروز ایران عزیز بیش از هر زمان دیگری به وفاق، همدلی، همبستگی، امنیت و آرامش نیاز دارد و مردم عزیز بعد از شهادت شهدای خدمت، در انتخاباتی پرشور فرزند این دیار دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کردند که افتخار چند دوره نمایندگان مردم تبریز را هم در سابقه کاری خود دارد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از کلیدواژه‌های دکتر پزشکیان در دوران تبلیغات انتخاباتی، وفاق ملی بود که صادقانه از همان گام نخست در انتخاب کابینه عمل به شعارش را نشان داد، گفت: پزشکیان معتقد است که یک دیدگاه و جناح نمی‌تواند به تنهایی کشور را اداره کند و دلیل اینکه کشور در گذر از حوادث تاریخ همواره تمامیت ارضی را حفظ کرده، حضور همه مردم در صحنه بوده‌است. 

مومنی با بیان اینکه شاخص اصلی برای ارزیابی عملکرد در همبستگی ملی، حضور مردم در صحنه است، افزود: جلوه وفاق را در انتخاب کابینه دولت چهاردهم نیز دیدیم که مجلس به کل کابینه دولت رای داد و شروع به کار همزمان دولت و مجلس با برنامه هفتم همراه شده است.

وی با بیان اینکه مردم در انتخابات بهترین داور بوده و خدمتگذاران خود را به خوبی انتخاب می‌کنند، ادامه داد: امروز شروع کار است و شاخص‌های ۱۰ گانه برآورد شده تا استانداران بعد از یک سال بر اساس آن بررسی می‌شوند.

وزیر کشور بیان کرد: ازجمله این شاخص‌ها، افزایش وفاق و همبستگی در جامعه، میزان رضایتمندی مردم، ارتقای مولفه‌های فرهنگی در جامعه، کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش تولید و اشتغال، پیشرفت و اتمام پروژه‌های نیمه تمام، بهبود فضای کسب و کار، کاهش تورم و فقر، ارتقای شرایط زیست محیطی و توسعه گردشگری داخلی و خارجی است.