برقراری ارتباط تجاری اوراسیا از مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد
برقراری ارتباط تجاری اوراسیا از مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد

فرماندار: برقراری ارتباط تجاری اوراسیا از مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد تایسیز نیوز- فرماندار شهرستان جلفا گفت: نقطه مرزی جلفا با جمهوری ارمنستان تنها معبر و مرز زمینی جمهوری اسلامی ایران با اوراسیا است که می توان با ایجاد کریدور شمال جنوب نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با چندین […]

فرماندار:

برقراری ارتباط تجاری اوراسیا از مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد

برقراری ارتباط تجاری اوراسیا از مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد

تایسیز نیوز- فرماندار شهرستان جلفا گفت: نقطه مرزی جلفا با جمهوری ارمنستان تنها معبر و مرز زمینی جمهوری اسلامی ایران با اوراسیا است که می توان با ایجاد کریدور شمال جنوب نسبت به توسعه روابط تجاری و اقتصادی با چندین کشور اقدام کرد، تحقق این موضوع موجب رونق اقتصادی برای ایران و منطقه می‌شود.

یحیی دشتی در دیدار با مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی، با تاکید بر اینکه تعامل سازنده و مطلوب با رسانه ها به ویژه ایرنا یکی از اهداف اصلی مدیریت شهرستان است، با ابراز خرسندی از سفر مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی به جلفا، اظهار کرد: اینکه تبریز و جلفا نخستین مقصد سفر استانی مدیریت عالی خبرگزاری رسمی کشور تعیین شده است، برای استان و مردم شهرستان موجب افتخار و خوشحالی است.

وی با اعلام علاقمندی خود برای ایجاد دفتر نمایندگی خبرگزاری ایرنا در شهرستان جلفا، ابراز اطمینان داد تا زمینه های لازم و امکانات مورد نیاز برای راه اندازی سریع تر این دفتر را فراهم کند.

دشتی با اشاره به اینکه شهرستان جلفا به علت موقعیت خاص جغرافیایی و نیز وجود منطقه آزاد تجاری – صنعتی ارس زمینه های لازم برای توسعه در ابعاد مختلف را دارد، اظهار کرد: بدون تردید همکاری با رسانه وزین ایرنا می تواند مسیر این توسعه را کوتاه تر کند.

وی همچنین جایگاه جلفا از نظر فرهنگی، ادبی، هنری را مورد اشاره قرار داد و یادآور شد: وجود کلیسای سنت استپانوس و کاروانسرای خواجه نظر که هر ۲ در فهرست آثار تاریخی یونسکو به ثبت رسیده اند، نشان دهنده جایگاه تاریخ و تمدن در این منطقه است که می تواند گردشگری شهرستان، آذربایجان شرقی و حتی کل منطقه شمال غرب کشور را متحول کند.

وی نگاه مردم آذربایجان به شهر مرزی جلفا و رودخانه ارس را فراتر از مسایل جغرافیایی دانست و ادامه داد: این رودخانه به اندازه مفاخر بلندآوازه آذربایجان نزد مردم این خطه دارای ارج و احترام است و به همین علت بسیاری از هنرمندان و ادبا و شعرا با الهام از همین منطقه بر تارک ادبیات ایران و آذربایجان درخشیده اند.

تحقق ارتباط تجاری اوراسیا با مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد

دشتی جلفا را امن ترین نقطه مرزی ایران دانست و گفت: این امنیت به دلیل ساکنان و مرزنشینان با فرهنگ حاصل شده است.

تحقق ارتباط تجاری اوراسیا با مرز جلفا رونق اقتصادی برای کشور به دنبال دارد

شهرستان جلفا با جمعیت حدود ۷۰ هزار نفر در فاصله ۱۳۵ کیلومتری شمال تبریز و در مرز ایران و جمهوری ارمنستان و جمهوری خودمختار نخجوان واقع است.

مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی روز جمعه در ادامه سفر خود به آذربایجان شرقی، وارد شهرستان مرزی جلفا شد.

جابری انصاری در این سفر ضمن دیدار با فرماندار، مدیرکل گمرک جلفا و دیگر مسئولان شهرستان، ادای احترام و قرائت فاتحه بر مزار سه شهید مرزبان دوران اشغال ایران از سوی قوای روس در سال ۱۳۲۰، از مجموعه کلیسای سنت استپانوس که جزو آثار تاریخی ثبت شده ایران در یونسکو است و همچنین مجموعه حمام کردشت در منطقه سیه رود و گمرک نوردوز بین ایران و ارمنستان دیدن کرد.