برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق هم برگزار شود
برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق هم برگزار شود

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی: برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق هم برگزار شود تایسیز نیوز – مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم برگزاری برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق استان، گفت: تاکید می‌شود […]

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی:

برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق هم برگزار شود

برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق هم برگزار شود

تایسیز نیوز – مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم برگزاری برنامه‌های بانشاط و بامحتوا در روز اول مهر در دور افتاده‌ترین مناطق استان، گفت: تاکید می‌شود که اول مهر ماه به روزی ماندگار برای تمامی بچه‌ها تبدیل شود. نیروی انتظامی، شهرداری و مسئولان همگی به این منظور پای کار آمده‌اند و توصیه می‌شود سخنرانی‌ها و برنامه‌ها در یک مدرسه خاص خلاصه نشده و تمامی مناطق برای این روز برنامه داشته باشند.

مسعود سعادتی در حاشیه جلسه ستاد پروژه مهر با بیان این مطلب اظهار کرد: آموزش و پرورش همه ساله در تابستان، پروژه مهر را در قالب ستاد جهت بازگشایی مدارس پیش می‌برد و امسال نیز فعالیت این ستاد، دو ماه زودتر آغاز شده است که از این جهت، از تمامی مدیران مدارس به دلیل ایثاری که در این راه کردند، قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: در سال تحصیلی پیش رو ۲۵۰۰۰ کلاس درس با حدود ۳۰ هزار معلم اداره خواهند شد که این آمار جدا از عوامل ستادی اداری و اجرایی بوده و بخش عمده آن را معلمان موظفی تشکیل می‌دهند و بخش بسیار محدودی نیز از طریق همکاری با بازنشستگان، نیروهای شرکتی و دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان تامین می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی با اشاره به استخدامی‌های دو سال گذشته از ورود ۲۶۰۰ نیروی جدید به سیستم آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: ۱۷۰۰ نفر از این تعداد از طریق آزمون استخدامی ماده ۲۸ جذب شدند. همچنین حدود ۷۰۰ نفر مربی پرورشی جذب گردیده و ۳۰۰ نفر نیز در مهر ماه به جمع معلمان استان، ملحق خواهند شد و امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده شاهد سال تحصیلی خوب در استان باشیم.

وی خاطرنشان کرد: امسال برای اولین بار ثبت نام بیش از ۸۰ درصد دانش‌آموزان استان به طور غیر حضوری انجام شده و فقط ثبت نام پایه‌های ورودی شامل پایه‌های اول، هفتم و دهم، نیاز به ثبت ثبت نام حضوری داشت.

وی ادامه داد: ثبت نام بیش از ۹۸ درصد پایه اولی‌های استان شامل بیش از ۶۰ هزار دانش‌آموز انجام گردیده به اولیای محترم توصیه می‌شود؛ اگر تعداد محدودی نیز ثبت نام خود را کامل نکرده‌اند، در دو الی سه روز باقیمانده، اقدام به ثبت نام قطعی کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه کمبود معلم در مقطع ابتدایی و متوسط معنای متفاوتی دارد، گفت: حضور معلم در مقطع ابتدایی بر سر هر کلاس درسی، ضروری بوده؛ اما در مقطع متوسطه اینگونه نیست و طریقه همکاری تفاوت دارد؛ پیش بینی شده است، کلاس‌های فاقد معلم در مقطع متوسطه از طریق همکارانی که قبلا با ما همکاری داشتند و اضافه تدریس خود معلم و ضریب اشتغال جبران شود. همچنین از ظرفیت دانشجوی معلمان سال آخر در مقطع ابتدایی نیز بهره‌مند خواهیم شد.

وی با ارائه توصیه‌هایی با اولیای دانش آموزان، متذکر شد: از اولیا تقاضا می‌شود ثبت نام‌های خود را نهایی کرده و پیگیری کتب درسی به ویژه در مقطع دوم متوسطه باشند.

سعادتی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نحوه تامین سرویس حمل و نقل دانش‌آموزان، گفت: ثبت نام، تامین و هر گونه عقد قرارداد سرویس مدارس در شهرهای بزرگ، طبق قانون و مصوبه هیئت وزیران بر عهده وزارت کشور بود و از آموزش و پرورش منفک شده است. بر همین اساس؛ والدین می‌توانند در سامانه سپند ثبت نام کنند که تاکنون حدود ۲۰ هزار دانش آموز استان در این سامانه ثبت نام کردند و تنها ۱۲ درصد از دانش‌آموزان واجد شرایط هستند.

وی متذکر شد: از مدیران مدارس و خانواده‌ها خواهش می‌کنیم تا آماده باشند در صورت بروز مشکلات احتمالی در تامین وسایل حمل و نقل دانش‌آموزان در قالب انجمن اولیا و مربیان، فضا را مدیریت کنند.

سعادتی در ادامه با اشاره به نحوه استعلام میزان شهریه مدارس غیردولتی، مبلغ شهریه و هرگونه فوق برنامه را قابل استعلام در سامانه در نظر گرفته شده دانست و گفت: در مدارس دولتی چیزی تحت عنوان شهریه نداریم؛ مگر در مدارس خاص مانند مدارس تیزهوشان که قانوناً ابلاغ شده است.

این مقام مسئول در ادامه با بیان اینکه دریافت هرگونه کمک‌های مردمی در حین ثبت نام و فصل ثبت نام ممنوعیت قانونی دارد، خاطرنشان کرد: نحوه و محل کمک‌ها باید توسط انجمن اولیا و مربیان مصوب و کمک‌های اخذ شده در امر تربیت و آموزش هزینه و گزارش‌های لازم به اولیا ارائه شود. همچنین مبالغ دریافت شده باید در چهارچوب توان خانواده‌ها باشد.

سعادتی در بخش پایانی سخنانش، خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید در امر تعلیم و تربیت در کنار مدیران باشد تا مسائل تربیتی آموزشی به خوبی پیش برود.