رئیس دانشگاه تبریز: بسیجی واقعی کسی است که از خویشتن خود عبور کند تایسیز نیوز -رئیس دانشگاه تبریز گفت: ما تصور میکنیم که عمل صالح انجام میدهیم اما این بسیجیان هستند که فقط و فقط خدا را میبینند و درواقع بسیجی واقعی کسی است که از خویشتن خود عبور کند. صفر نصرالهزاده در نشست علمی-تخصصی-تبیینی […]
رئیس دانشگاه تبریز:
بسیجی واقعی کسی است که از خویشتن خود عبور کند
تایسیز نیوز -رئیس دانشگاه تبریز گفت: ما تصور میکنیم که عمل صالح انجام میدهیم اما این بسیجیان هستند که فقط و فقط خدا را میبینند و درواقع بسیجی واقعی کسی است که از خویشتن خود عبور کند.
صفر نصرالهزاده در نشست علمی-تخصصی-تبیینی اساتید بسیجی در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز اظهار کرد: هر کاری که توسط امام خمینی(ره) و بعد از ایشان توسط رهبر معظم انقلاب انجام شده، حکمتی داشته که شجرهی طیبهی بسیج نیز یکی از این حکمتها است.
وی ادامه داد: صعود یا سقوط افراد زمانی مشخص میشود که حضور مخلصانهی بسیجیان در صحنه را با حضور افرادی که فقط ادعا دارند، مقایسه کنیم. بسیجی واقعی کسی است که از خویشتن خود عبور کند. ما تصور میکنیم که عمل صالح انجام میدهیم اما این بسیجیان هستند که فقط و فقط خدا را میبینند.
نصرالهزاده تاکید کرد: آن تفکر بسیجی که امام راحل و رهبر معظم انقلاب از آن صحبت میکنند، در اعلی علّیین است و همهی ما باید تلاش کنیم به آن درجه برسیم. آمادگی واقعی در بسیج، نه به معنی رسیدن به مقام، قدرت و ثروت بلکه به منزلهی رسیدن به خداوند است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: خداوند متعال راه را برای کسی نشان میدهد که علاوه بر عمل صالح، خیانت نکند، دروغ نگوید و آبروی مردم را نبرد.
رئیس دانشگاه تبریز در خاتمه بسیج را مایهی عزت و سربلندی کشور خواند که علیرغم تمام ناملایمتیها غریبانه و همیشه در صحنه حاضر بوده است و گفت: همهی مسئولیتها تاریخ انقضاء دارد ولی ما باید در هر موقعیتی که هستیم در راه نظام اسلامی کار و تلاش کنیم و نباید اجازه دهیم مسیر و راه مقدس بسیج با آلودگیها مخلوط شود.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجانشرقی نیز اظهار کرد: تفکر بسیجی شاید مستقیما ارتباطی با جنگ و میدان جهاد نداشته باشد و حضور در میدان جنگ یکی از مصادیق این تفکر ارزشمند است. اما با توجه به شرایط کشور در اوایل انقلاب اسلامی، میدان جنگ محل حضور بسیجیان مخلص بود. لذا تفکر بسیجی همیشه در میدان حضور داشته و هرکجا که این تفکر وجود دارد، خط مقدم بسیجیان است.
حجت الاسلام و المسلمین محمد انوری ادامه داد: ما در تمامی اقشار و صنوف شاهد حضور تفکر بسیجی هستیم اما مهمترین و شاید یکی از مهمترین اقشار، دانشگاه است و ما باید اهمیت این میدان را بدانیم.
وی، آموزش عالی و دانشگاه را سنگری مهم و حساس دانست و افزود: اکنون که شاهد تحولات سیاسی در کشور هستیم، عدهای در کمین هستند تا در دانشگاهها فضایی کسب کنند تا عنان دانشگاه را بدست گیرند. بنابراین دانشگاه اصلیترین میدان برای اساتید است.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آذربایجانشرقی تاکید کرد: همانطور که رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیات دولت تاکید کردند که ما نیازمند تربیت نیرو برای آیندهی کشور هستیم، اساتید بسیجی نیز باید متوجه اهمیت موضوع شده و به فکر تربیت عناصر جوان که آیندهسازان کشور خواهند بود، باشند.
وی با اشاره به تحرکات برخی از گروههای سیاسی با هدف به چالش کشیدن دانشگاهها گفت: دانشگاه نقطهی شروع بسیاری از موضوعات و مسائل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و… است و بههمین دلیل برخی از گروهها تصور میکنند که چون دولت تغییر کرده، میتوانند با برنامهریزی و شبکهسازی، دانشگاهها را به چالش بکشند.
حجت الاسلام و المسلمین انوری خاطرنشان کرد: ما کشوری در حال رشد و توسعه هستیم و دانشگاه ریشهی رشد کشور است و اساتید ما گنجینههایی هستند که با تربیت دانشجو میتوانند ریشهی این درخت را آبیاری کرده و موجب پیشرفت کشور شوند.
وی یادآور شد: اساتید بسیجی به مراتب مسئولیت سنگینتری نسبت به سایر اساتید دارند و نباید استادی و معلمی را صرف یک شغل تلقی و بیتفاوت از کنار اتفاقات عبور کنند.
افول آمریکا و ظهور تمدن نوین کامل روشن و مشخص است
استاد جامعهشناسی سیاسی نیز گفت: یکی از واحدهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، واحد نهضتهای آزادی بخش بود که بعد از قطعنامه عدهای که در اوایل انقلاب قصد انحلال ارتش را داشتند، این بار بحث ادغام ارتش و سپاه را مطرح کردند که شورای نگهبان با این موضوع مخالفت کرد و در نهایت سپاه پاسداران با تقسیم بندی نیروی زمینی، دریایی، هوا و فضا، مقاومت بسیج و قدس به فعالیت خود ادامه داد.
علی آذریان، نیروی قدس را مصداق بارز «انقلاب ما انفجار نور بود» امام خمینی(ره) دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب شعار انقلاب ما انفجار نور بود و بحث صدور انقلاب را به یک نظریهی عملیاتی در جهان تبدیل کردند و در حالیکه دشمنان ما با وعدهی شکلات، زمین گذاشتن سلاحهای ما را پیشنهاد میدادند، با تاکید رهبر معظم انقلاب و خونهای پاک شهدا، نظریهی صدور انقلاب جهتدهی شد.
وی با بیان اینکه نظریهی مقاومت یک نظریهی صرفا نظامی نبوده بلکه نظریهای چند بعدی شامل موضوعات فرهنگی، سیاسی و… است، خاطرنشان کرد: استکبار جهانی برای جلوگیری از تقویت این نظریه، به دنبال رفتارهای به ظاهر قدرتمندانه، دروغپردازی و البته ناتوی فرهنگی است و به همین دلیل مسئولیت ما در پاسخ به این دروغپردازیها بسیار سنگین است و ما باید واقعیت نظریهی مقاومت را با تولید مفاهیم، به دنیا برسانیم.
استاد جامعهشناسی سیاسی یادآور شد: حق، پیروز است و جایگاه آن در حوادث عصر حاضر دیده میشود. بهطوریکه حتی دانشجویان آمریکایی و اروپایی نیز از اندیشهی ناب رهبر معظم انقلاب دفاع میکنند و اکنون افول آمریکا و ظهور تمدن نوین کامل روشن و مشخص است و نظم نوین جهانی با مولفههای جدید خودش را نشان میدهد. اما متاسفانه برخی افراد این موضوع را باور ندارند و اساتید دانشگاه مخصوصا اساتید بسیجی هستند که میتوانند با اندیشهسازی در بین دانشجویان، به سوالات آنها پاسخ دهند.
وی، دین، مذهب، موقعیت خاص ژئوپولتیکی، اخلاص و روحیهی استکبارستیزی را عوامل و دلایل اصلی اقتدار نظریهی مقاومت عنوان کرد و افزود: اکنون کل دنیا آمریکا و اسرائیل را مستکبر میشناسند و صدور حکم تاریخی و ارزشمند دادگاه بینالمللی لاهه در محکومیت نخست وزیر و وزیر جنگ رژیم کودک کش صهیونیستی تاییدی بر این مدعا است.
آذریان در خاتمه اظهار کرد: وظیفهی ما شناخت دقیق هدف و ایمان به مسیر است. امروز ما باید با تولید مفهوم و تبدیل آن به نظریه، در مسیر امتسازی که آخرین مرحلهی تمدن نوین اسلامی تاکید شده از سوی رهبر معظم انقلاب است، قدم برداریم.
همه دنیا به قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه اذعان میکند
عضو هیات علمی دانشکدهی الهیات و علوم اسلامی دانشگاه تبریز نیز گفت: همهی دنیا به قدرت جمهوری اسلامی ایران در منطقه اذعان میکند و قدرتنمایی محور مقاومت در منطقه نیز نتیجهی تدبیر جمهوری اسلامی ایران است.
محمد امینفرد تاکید کرد: ما بهعنوان اساتید بسیجی باید به فکر تربیت نیرو باشیم و نباید در ایران اسلامی که ام القرای محور مقاومت است، توان و انرژی خود برای کنترل همدیگر صرف کنیم.
در ادامه اساتید حاضر در این نشست به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل مختلف سیاسی، فرهنگی و… پرداختند.