تراکتورسازی سازماندهی ندارد/ لزوم ورود مسئولین استانی به وضعیت بحرانی تراکتورسازی
تراکتورسازی سازماندهی ندارد/ لزوم ورود مسئولین استانی به وضعیت بحرانی تراکتورسازی

میز گرد” تایسیز آذربایجان” در راستای وضعیت بحرانی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با حضور مدیرعامل و سرپرست اسبق این تیم ، سردار جعفری و ایوب ذوالفقاری و نیز کارشناسان فوتبال استان، صادق پور حسین و سجاد حسین زاده تشکیل شد . در این راستا کارشناسان مذکور به بررسی عوامل ناکامی تیم تراکتورسازی در فصل جاری […]

میز گرد” تایسیز آذربایجان” در راستای وضعیت بحرانی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز با حضور مدیرعامل و سرپرست اسبق این تیم ، سردار جعفری و ایوب ذوالفقاری و نیز کارشناسان فوتبال استان، صادق پور حسین و سجاد حسین زاده تشکیل شد .
در این راستا کارشناسان مذکور به بررسی عوامل ناکامی تیم تراکتورسازی در فصل جاری پرداخته و نقطه نطرات خود را حول محور فوتبال استان بیان نمودند که در ادامه بدان اشاره شده است.

ایوب ذوالفقاری با اشاره به جایگاه نامناسب این تیم در جدول لیگ برتر اذعان کرد: برای بررسی وضعیت بحرانی تراکتور ، زمانی برای تمرکز بر روی آنچه که در گذشته اتفاق افتاده وجود ندارد که می بایست نگاهمان معطوف به آینده و برنامه های آتی باشد. متاسفانه وضعیت فعلی تراکتور به نحوی است که حتی در مورد دو رقمی شدن رتبه این تیم هم بحث نمی شود و تلاش ها برای عدم سقوط به لیگ دسته اول است. در حال حاضر در باشگاه تراکتورسازی شخصی به عنوان جواب گوی مشکلات و متولی این امور وجود ندارد و ما از مسئولان ارشد استانی تقاضا داریم به این مسئله ورود کنند. در زمان حضور من در این تیم، شاهد ورود هیات مدیره و دیگر مسئولان به مشکلات تیم بودیم و آنان بر عوامل اجرایی نظارت می کردند اما این مسئله در شرایط موجود به کلی انکار شده است. او خاطر نشان کرد: از سردار خادم خواستاریم به عنوان رییس هیات مدیره تراکتور به مباحث این تیم ورود کند تا این تیم با هواداران پرتعداد خود بار دیگر به روزهای اوج بازگردد. البته با توجه به تجدید ساختاری که در این مدت انجام شد ، انتظار می رفت مدیرعامل کارخانه تراکتورسازی نیز به مسائل این تیم رسیدگی کند اما بی توجهی سر لوحه مدیران فعلی می باشد.


صادق پورحسین در این مورد که سال پیش رو می تواند بد ترین سال فوتبالی استان لقب بگیرد افزود : بهتر است برای تجزیه و تحلیل روند تیمی تراکتور، فوتبال استانی را در نظر بگیریم. پیش بینی من در مورد سال ۹۷ این است که متاسفانه شاهد وضعیت مناسب در تیم های تبریزی نخواهیم بود و به تعبیری سال خشکسالی فوتبال تبریز خواهد بود که مستلزم کالبد شکافی می باشد. ما مربیان باور داریم رتبه هر تیم در جدول رقابت ها ، کارنامه آن تیم و مجموعه است که برای بهبود این رتبه در شرایط فعلی ، ورود مسئولان به این حوزه ضروری است که در این راستا می بایست ساختار و مدیریت تیم ها مورد بررسی قرار گیرد البته شرایط حال تراکتور به نحوی است که همه ما اعم از مدیریت تا هوادار مقصر هستیم و باید با اتحاد خود سعی بر برون رفت از شرایط موجود و دستیابی به اهداف خود باشیم.
سجاد حسین زاده در تایید بیانات مذکور، تصریح کرد : ما در کلیات و اساس مشکلات فراوانی داریم که مسائل بوجود آمده حاکی از آن است که نباید تنها به ظاهر قضیه اکتفا کرد بلکه می بایست سرمنشاء مصایب مورد تحلیل قرار بگیرد.
سردار جعفری ضمن گلایه از ساختار تیم ها ، از عملکرد دوران حضور خود در تراکتور دفاع کرد و ادامه داد : متاسفانه استان از نبود سازمان و سازماندهی زجر می کشد و حواشی، روح حاکم بر متن مسائل شده است. در زمان مدیریت من، ساختار باشگاه به نحوی بود که دستگاه های نظارتی حضور فعالی داشته و حتی استاندار و دیگر مسئولان استانی هم به لحاظ نظارتی و هم مالی و اقتصادی به ما کمک می کردند. وی ادامه داد: اگر ما تنها مشکلات مالی و مدیریتی را مد نظر قرار دهیم ، دچار خطا شده ایم بلکه باید سه اصل مهم پشتیبانی مالی ، عملکرد مدیریتی و نظارت را همزمان مورد بررسی قرار دهیم که در شرایط حاضر در هر سه مقوله مشکلات کلانی وجود دارد.


مدیر عامل اسبق تراکتور در مورد بازیکنان سرباز و جذب آن ها اذعان کرد: همواره باید به این نکته توجه کرد که آیا جذب بازیکن سرباز امتیاز است یا تهدید ؟ در زمان مدیریتی من ، ما به این قضیه با دیدی مثبت نگاه می کردیم اما الان این فرصت را به تهدید تبدیل کرده اند به طوری که هواداران روی خوشی به سربازان نشان نمی دهند. در آن زمان ما اصولی را تدوین کرده بودیم که سربازان ، بازیکنان درجه یک فوتبال ایران باشند آن هم با محدودیت جذب آنان که سقف جذب بازیکنان سرباز تنها پنج بازیکن بود البته در جذب همین تعداد هم بازیکنان بومی دراولویت قرار داشتند. استفاده از این امتیاز،هنر مدیریتی می طلبد و بکار گیری آن ها نیازمند اصول و قوانین منطقی است 

وی در خصوص مبالغ دریافتی سربازان در دوران مدیریتی خود گفت :وی در خصوص مبالغ دریافتی سربازان در دوران مدیریتی خود گفت : ما به سربازان مبالغ مناسبی را پرداخت می کردیم البته این پرداختی ها به نسبت کیفیت و شرایط آنان متغیر بود به عنوان مثال مبلغ پرداختی باشگاه به احسان حاج صفی ، چهارصد میلیون تومان بود که البته از طریق این بازیکن ، سیصد میلیون هم درآمد زایی کردیم یا به قاسم حدادی فر در آن مقطع چهار مورد پاداش برد بازی دادیم که تمام این پرداختی ها در کنار رقم دستمزد مصوب سربازان لحاظ می شد.
ذوالفقاری نیز در مورد بازیکنان سرباز فصل قبل تراکتور گفت : سال گذشته سربازانی جذب کردیم که در حد تیم ملی بوده اند و توانستند تاثیر مثبتی در روند تیمی تراکتور بگذارند که هدف از جذب بازیکنانی مثل سروش رفیعی ، شجاع خلیل زاده ، سینا عشوری ، محمد رضا اخباری و … این موهم بوده است اما متاسفانه جذب بازیکان سرباز در حال حاضر به آسانی و بدون اصول انجام شده و از این امتیاز سو استفاده می شود. او همچنین در مورد رقم پرداختی به بازیکنان سرباز گفت : سال قبل ما در مجموع طی دو وام پانزده میلیونی ، مبالغی را به سربازان پرداخت کردیم که تنها پرداختی ما به بازیکنان بود.

 

گزارش:محمد معصومی