رئیس سازمان آتش نشانی تبریز در جمع خبرنگاران مطرح کرد جبران عقب ماندگی ۱۵ ساله در خرید تجهیزات سنگین و نیمه سنگین عمده وظیفه معاونت پیشگیری این سازمان ارائه دستورالعملهای ایمنی برای ساختمانها است و تاکنون بالغ بر ۱۵۹۳ طرح ایمنی برای ارزیابی در نظر گرفته شده است. به گزارش تایسیز نیوز، سعید صالح نیا […]
رئیس سازمان آتش نشانی تبریز در جمع خبرنگاران مطرح کرد
جبران عقب ماندگی ۱۵ ساله در خرید تجهیزات سنگین و نیمه سنگین
عمده وظیفه معاونت پیشگیری این سازمان ارائه دستورالعملهای ایمنی برای ساختمانها است و تاکنون بالغ بر ۱۵۹۳ طرح ایمنی برای ارزیابی در نظر گرفته شده است.
به گزارش تایسیز نیوز، سعید صالح نیا مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری تبریز صبح امروز در نشست خبری با خبرنگاران عنوان کرد: سازمان آتشنشانی شهرداری تبریز با ۵۸۰ نفر پرسنل، یکی از بزرگترین نهادهای خدماتی شهر تبریز به شمار میرود.
وی افزود: بودجه سال جاری سازمان آتشنشانی ۴۸۰ میلیارد تومان است و ما جزو سازمانهایی هستیم که توانستهایم بودجه خود را با تحقق بالای ۱۰۰ درصد اجرا کنیم. در شش ماه گذشته، عملکرد ما بالای ۹۰ درصد بوده و ۹۳ میلیارد تومان برای مناطق دهگانه تبریز هم در بخش دوم بودجه اختصاص یافته است.
رئیس سازمان آتشنشانی ادامه داد: عمده وظیفه معاونت پیشگیری این سازمان ارائه دستورالعملهای ایمنی برای ساختمانها است و تاکنون بالغ بر ۱۵۹۳ طرح ایمنی برای ارزیابی در نظر گرفته شده است.
وی همچنین به موضوع ساختمانهای ناایمن اشاره کرد و گفت: کارگروه مشخصی برای بازدید و ارزیابی این ساختمانها تشکیل شده است. تمامی موارد به صورت مکتوب ثبت و دستورالعملهای ایمنی به مالکان ارسال میشود.
به گفته وی، ۴۲۱ مورد شامل سراها، تیمچهها، پاساژها، مجتمعهای مسکونی، بیمارستانها، ادارات، پارکینگها و هتلها و… جهت ثبت در سامانه منتاک بررسی شده و دستورالعملهای ایمنی برای آنها صادر گردیده است.
رئیس سازمان آتشنشانی همچنین به آموزشهای درونسازمانی اشاره کرد و گفت: همکاران ما به صورت سه شیفتی فعالیت میکنند و آموزشهای ۶ ماهه و ۳ ماهه برای آنها برگزار میشود. این آموزشها شامل عملیات حریق و مدیریت بحرانهای شیمیایی است.
وی افزود: در هفته گذشته، یک کلاس آموزشی با حضور ۷۰۰ آتشنشان در شمال غرب کشور برگزار کردیم که به موضوع مقابله با بحرانهای شیمیایی پرداخته شد. همچنین برنامههایی برای مدیریت استرس خانوادههای آتشنشانها در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان آتشنشانی در خصوص عملیات انجام شده در تبریز گفت: در شش ماه گذشته مجموع ۳۲۸۴ عملیات انجام شده که از این تعداد، ۲۱۱۵ مورد نجات یافته، ۵۱ نفر در حادثه جان خود را از دست داده و ۲۳۲ نفر مصدوم شدهاند.
وی همچنین به وضعیت ایستگاههای آتشنشانی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲۳ ایستگاه فعال داریم و دو ایستگاه جدید نیز افتتاح شده که هنوز به بهرهبرداری نرسیدهاند. در سال ۱۴۰۳ چهار ایستگاه جدید در نظر گرفته شده که امیدواریم تا دو ماه آینده به بهرهبرداری برسند.
رئیس سازمان آتشنشانی در پایان خاطرنشان کرد: در ۱۵ سال اخیر هیچ خریدی برای تجهیزات سنگین و نیمهسنگین انجام نشده بود و این تجهیزات در وضعیت فرسوده قرار داشتند. اما در دو سال گذشته، ما موفق به خریداری تجهیزات جدید به ارزش ۱۲۵ میلیارد تومان شدهایم که به زودی تحویل ایستگاهها خواهد شد.
در مواقع بحرانی، مشکل آب در شهر تبریز یکی از چالشهای مهم است. برای بهبود وضعیت و افزایش کارایی در این شرایط، ما به تجهیز و افزایش تعداد کشندهها نیاز داریم تا بتوانیم پشتیبانی و کمکرسانی بهتری ارائه دهیم.
وب اظهار کرد: به همین منظور، مناقصهای به ارزش ۵۰ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات انفرادی در نظر گرفته شده است. همچنین، بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات آتشنشانی نیز در دست مناقصه قرار دارد که امیدواریم تا پایان سال جاری خریداری و به ایستگاهها تحویل داده شود. این اقدامات میتواند به افزایش توان عملیاتی سازمان آتشنشانی و بهبود پاسخگویی در مواقع بحران کمک کند.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته، با مشکلات جدی ناشی از فرسودگی دستگاههای سنگین خارجی مواجه بودیم. تحریمها و محدودیتهای تأمین قطعات به شدت بر عملکرد ما تأثیر گذاشت. برای رفع این مشکل، تصمیم گرفتیم به سمت تأمین قطعات از منابع داخلی حرکت کنیم.
خوشبختانه، در حال حاضر توانستهایم با همکاری تولیدکنندگان داخلی استان، نیازهای خود را بهطور مؤثری تأمین کنیم. این اقدام نه تنها به کاهش وابستگی به واردات کمک کرده، بلکه باعث تقویت صنعت داخلی و ایجاد اشتغال نیز شده است. امیدواریم با ادامه این روند، بتوانیم به پایداری و بهبود عملکرد دستگاههای سنگین خود دست یابیم.