رحیمی: بودجه شهرداری باید برای تمام مردم هزینه شود/ المپیاد ورزشی محلات تبریز عدالت ورزشی را نهادینه می‌کند
رحیمی: بودجه شهرداری باید برای تمام مردم هزینه شود/ المپیاد ورزشی محلات تبریز عدالت ورزشی را نهادینه می‌کند

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز گفت: رویکرد ما در سازمان ورزش شهرداری این است که امکانات موجود در شهرداری را در اختیار تمام شهروندان قرار دهیم. به گزارش تایسیز آذربایجان، به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تبریز، علیرضا رحیمی، مدیرعامل این سازمان در جلسه هم‌اندیشی با دبیران و معلمان ورزشی تبریز اظهار داشت: […]

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز گفت: رویکرد ما در سازمان ورزش شهرداری این است که امکانات موجود در شهرداری را در اختیار تمام شهروندان قرار دهیم.

به گزارش تایسیز آذربایجان، به نقل از روابط عمومی سازمان ورزش شهرداری تبریز، علیرضا رحیمی، مدیرعامل این سازمان در جلسه هم‌اندیشی با دبیران و معلمان ورزشی تبریز اظهار داشت: حضور در جمع معلمان و دبیران ورزشی برای من افتخار است. امروز به هرجایی که رسیده‌ایم به خاطر زحمات این دبیران و اساتید بوده و همه ما وامدار و قدردان زحمات آنها هستیم.

وی در ادامه با اشاره به لزوم اختصاص امکانات ورزشی به تمام شهروندان گفت: رویکرد ما در سازمان ورزش شهرداری این است که امکانات موجود در شهرداری را در اختیار تمام شهروندان قرار دهیم. اگر بودجه، سالن ورزشی و امکانات ورزشی مختلف داریم، این‌ها در وهله اول مربوط به تمام مردم هستند چرا که شهرداری تبریز با پول همین مردم اداره می‌شود.

رحیمی در رابطه با توسعه ورزش همگانی خاطرنشان کرد: به جای اینکه بخواهیم بودجه‌های کلان برای ورزش قهرمانی در نظر بگیریم، می‌خواهیم برای بچه‌های مستعد تبریز امکاناتی مانند زمین، مربی و امکانات ورزشی مهیا کنیم تا بتوانند رشد کنند. ما در اینجا به دنبال درآمدزایی و قهرمانی با تیم حرفه‌ای نیستیم بلکه هدف ما این است که دست به دست هم داده و بدون توجه به اینکه فرد از چه طبقه‌ای است، راه را برای رشد استعدادهای این شهر باز کنیم.

وی افزود: با توجه به اینکه پیش‌شرط ما برای آغاز فعالیت دریافت شهریه نبوده، به این فکر می‌کنیم که همه از امکانات استفاده کنند و مهم‌ترین حرف ما هم همین است. خیلی‌ها فعالیت‌های ارزشمندی در مدارس فوتبال دارند اما تلاش ما این است که عدالت را در ورزش محلات نهادینه کنیم و با کمک شما می‌توانیم به این هدف دست پیدا کنیم.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز با اشاره به نقش دبیران ورزشی در توسعه ورزش همگانی گفت: در این راه مهم‌ترین کسانی که می‌توانند کمک کنند و به صورت عملی نیز این کار را انجام داده‌اند، دبیران و معلمان ورزشی هستند که شناخت خوبی نسبت به استعدادهای دانش آموزان دارند و می‌توانند استعدادهایی معرفی کنند که پتانسیل رشد و حضور در عرصه‌های بالاتر را دارند.

علیرضا رحیمی ادامه داد: درخواست ما از شما این است که در هر رشته ورزشی که شهرداری تبریز تیم داری می‌کند یا آکادمی آن را دارند، استعدادها را معرفی کنید. برای مثال در هر مدرسه ۱۰ فوتبالیست مستعد و توانمند را به ما معرفی کنید، این ۱۰ نفر وارد مدارس فوتبال ما می‌شوند که بر اساس رده‌های سنی تقسیم‌شده و آموزش آنها زیر نظر مربیان آغاز می‌شود. اگر شما بزرگواران به صورت تخصصی در رشته‌های ورزشی خاص مربی‌گری می‌کنید، خوشحال می‌شویم که از حضور شما استفاده کنیم.

وی ضمن توضیح روند جذب استعدادها به تیم‌های باشگاه شهرداری گفت: لباس ورزشی، مربی و امکانات بدون هزینه در اختیار این استعدادها قرار می‌گیرد که از بین آنها نیز بازیکنان برتر به تیم‌های پایه شهرداری جذب می‌شوند. همین طرح در رشته‌های والیبال، بسکتبال و سایر رشته‌های ورزشی نیز وجود دارد. البته قرار نیست این طرح به صورت فصلی برگزار شود و قصد داریم در طول تمام روزهای سال زمینه رشد این استعدادها را فراهم کنیم.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز افزود: تلاش می‌کنیم تعدادی مدیر فنی خارجی برای این آکادمی‌ها جذب کنیم که بتوانند ضمن آموزش به مربیان بومی، نظارت مناسبی به مدارسمان داشته باشند که این موضوع اگر ۲-۳ سال به صورت مداوم رخ دهد، می‌توانیم شاهد جهش خوبی در ورزش تبریز و آذربایجان شرقی باشیم که استعدادهای آن آینده ورزش استان را بیمه می‌کنند. این هدف‌گذاری ما است که در این راه به کمک شما نیاز داریم.

رحیمی افزود: درخواست ما از شما این است حالا که این حرکت را علی‌رغم تمام مشکلات و فشارها آغاز کرده‌ایم، تنهایمان نگذارید. پرداخت به بحث آکادمی‌های تخصصی و معرفی استعدادها خواسته اصلی ما از شما در این راه هستند.

وی در مورد پتانسیل‌های باشگاه شهرداری تبریز در رشته فوتبال گفت: در فوتبال با توجه به امکانات، ۳ تا ۵ هزار نفر را پوشش خواهیم داد و با کمک شما بزرگترین مدرسه فوتبال ایران خواهیم شد. علاوه بر این‌ها در ورزش صبحگاهی و المپیاد ورزشی محلات تبریز هم می‌توانیم از حضور شما استفاده کنیم.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز ادامه داد: المپیاد ورزشی محلات تبریز که آغاز شده، شامل مسابقاتی متنوع است که قصد داریم در تمام نقاط شهر به آن پرداخت کنیم. یک بخش از این المپیاد مربوط به ورزش قهرمانی و یک بخش نیز مربوط به ورزش‌های بومی-محلی مانند مچ اندازی، دارت، هفت سنگ و … است که قصد داریم آنها را در پارک‌ها و بدون هیچ هزینه‌ای برای شرکت‌کنندگان و با ارائه رایگان امکانات و وسایل رایگان ورزشی برگزار کنیم.

وی با اشاره به لزوم هزینه کردن بودجه سازمان ورزش شهرداری در راستای توسعه ورزش همگانی خاطرنشان کرد: ما می‌خواهیم اگر شهرداری پول دارد، برای مردمش خرج شود و این‌گونه نباشد که با بازیکنی قرارداد یک یا یک و نیم میلیاردی ببندیم و او در چند دیدار برای ما بازی کند و بعد برود. بلکه می‌خواهیم این بودجه برای استعدادهای تبریز هزینه شود. این همان چیزی است که شورای شهر و شهردار محترم از ما می‌خواهند و خواسته قلبی ما هم این است که همین مباحث را از ما مطالبه کنند.

در ادامه این نشست، حاضرین پیشنهادات خود را در راستای توسعه ورزش همگانی، برگزاری هر چه بهتر المپیاد ورزشی محلات تبریز و هموارسازی راه رشد استعدادی‌های ورزشی تبریز ارائه کردند.

رحیمی در ادامه افزود: پیشنهادات و ایده‌های خوبی در این نشست مطرح شد و هرقدر که جلوتر برویم وضعیت بهتر هم می‌شود. به دنبال برگزاری همایش و سمینار نیستیم بلکه می‌خواهیم به صورت عملی وارد کار شویم. قرار نیست معجزه‌ای رخ داده و ورزش تبریز را دگرگون کند بلکه ما باید دست به دست هم دهیم تا به موفقیت برسیم. اگر می‌خواهیم شهرمان مانند گذشته به تاریخش افتخار کند باید اقداماتی را انجام داده و کار را از خودمان شروع کنیم. این کار یک وظیفه اجتماعی برای همه ما است. اگر هر کسی یک قدم بردارد، کل جامعه درست می‌شود.

مدیرعامل سازمان ورزش شهرداری تبریز در رابطه با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته اظهار داشت: ۳٫۵ سال از عمر شورای شهر باقی‌مانده و تفکری که با حضور آقای نیکوخصلت، دبیری و … و نگاه مثبت و درستی که نسبت به ورزش دارند، این حرکت موفقیت‌آمیز خواهد بود. می‌توان برنامه‌ریزی‌های ۲۰ ساله انجام داد اما نباید عجله کرد. قول می‌دهم اگر در این ۲ سال که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌ایم عمری باشد، تا آخر در کنار شما باشم و نیت من هم از حضور در این جایگاه رسیدن به همین اهدافی است که پیش‌تر مطرح شد.

وی افزود: ما کار را از آموزش‌وپرورش شروع کردیم و فکر می‌کنم همه شما نیز با این انتخاب موافق باشید که این مسئله نشان از ارزش بالای آموزش‌وپرورش در تفکرات سازمان ورزش شهرداری تبریز دارد. برای همکاری بیشتر روند اداری کارها طی می‌شود اما از شما می‌خواهم حضوری جهادی داشته باشیم. حمایت مادی نیز از تلاش‌های شما صورت می‌گیرد اما ارزش معنوی این کار به عنوان یک وظیفه اجتماعی خیلی بیشتر است. امیدوارم بتوانیم یادگار خوبی از خودمان در ورزش تبریز به جا بگذاریم.

بهمن عبدی، قائم‌مقام سازمان ورزش شهرداری تبریز هم در این نشست گفت: چند برنامه اساسی انجام شده که از جمله آنها می‌توان به ایستگاه‌های تندرستی که از اسفندماه سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده اشاره کرد. اگر امروز توجه کنید، دسته‌های ۵۰-۱۰۰ نفری و بالاتر را می‌بینید که با حضور یک مربی به ورزش صبحگاهی می‌پردازند که این طرح از سوی سازمان ورزش شهرداری تبریز انجام می‌شود.

وی افزود: در حدود ۷۰ منطقه تبریز این طرح اجرا می‌شود که در برخی از آنها با ۱۰-۱۵ نفر ورزش‌های صبح گاهی را آغاز کرده بودیم اما امروز ۱۵۰-۲۰۰ نفر در این ایستگاه‌ها مستقر هستند. تلاش می‌کنیم این ایستگاه‌ها را در پارک‌ها و محلات تثبیت کنیم.

قائم‌مقام سازمان ورزش شهرداری تبریز ادامه داد: ما آماده‌ایم این کار را در مدارس نیز انجام دهیم. اگر شما در مدارس فضای لازم را به ما بدهید می‌توانیم در استانداردسازی، خط‌کشی و … نیز به شما کمک کنیم. علاوه بر برگزاری طرح صبح و ورزش در پارک‌ها که مربیان آن تأمین‌شده و لباس ورزشی و سیستم صوتی آن نیز تا پایان هفته مهیا می‌شود، آماده برگزاری این طرح در مجتمع‌های مسکونی نیز هستیم. چرا که احساس می‌کنیم رسالت اصلی سازمان ورزش شهرداری پرداخت به همین مسئله است.

عبدی با اشاره به هدف‌گذاری سازمان ورزش شهرداری تبریز در راستای توسعه ورزش همگانی گفت: در بحث ایستگاه‌های تندرستی و صبح و ورزش به جای‌های خوبی رسیده‌ایم و هدف‌گذاری‌مان این است که هر روز صبح ۱۵-۲۰ هزار شهروند تبریزی به صورت منظم ورزش‌های صبحگاهی را انجام دهند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یک طرف دیگر بحث ورزش همگانی ارتباط دادن آن با ورزش حرفه‌ای و قهرمانی است. البته ورزشی که مولد باشد و بتوانیم از استعدادها و توانمندی‌های خودمان استفاده کنیم که راه آن نیز ارج نهادن به ورزش‌های پایه است.

قائم‌مقام سازمان ورزش و شهرداری تبریز افزود: در همین راستا آکادمی‌های ورزشی در حال تأسیس است که تعدادی از آنها تأسیس شده و برخی نیز در مرحله کسب مجوز قرار دارد. در کنار این آکادمی‌ها نیز تیم‌های پایه تشکیل می‌یابد که برای هر کدام از رشته‌ها، مدیر تیم پایه معرفی می‌شود تا فعالیت‌ها با برنامه‌ریزی بهتری ادامه پیدا کند.