رییس فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس گفت: سی و چهارمین مسابقات قهرمانی آسیا اسنوکر در تبریز برگزار می شود نشست خبری سی و چهارمین دوره رقابتهای اسنوکر قهرمانی آسیا به میزبانی شهر تبریز ظهر امروز برگزار شد، هاشم اسکندری در این نشست اظهار داشت:میزبانی دو دوره این مسابقات در جزیره کیش برگزار شده […]
رییس فدراسیون بولینگ، بیلیارد و بولس گفت: سی و چهارمین مسابقات قهرمانی آسیا اسنوکر در تبریز برگزار می شود
نشست خبری سی و چهارمین دوره رقابتهای اسنوکر قهرمانی آسیا به میزبانی شهر تبریز ظهر امروز برگزار شد، هاشم اسکندری در این نشست اظهار داشت:میزبانی دو دوره این مسابقات در جزیره کیش برگزار شده بود که نگران میزبانی در تبریز بودیم ، اما بعد از جلساتی که با استاندار و مسئولین شهر تبریز ورئیس هیات استان آذربایجان شرقی داشتیم مصمم به برگزاری این دوره از مسابقات در تبریز شدیم.
اسکندری گفت: فدراسیون بولینگ و بیلیارد جزو رشته های موفق با کسب ۸۳مدال بوده است. سالانه بیش از ۴۰ رویداد مهم در کشور سبب شده که این رشته یکی از رشته های پرمسابقه در کشور باشد .
وی اضافه کرد: در سال ۹۶ پنج مدال در بازی های آسیایی داخل سالن کسب کرده ایم و توسط امیر سرخوش مدال نقره جهانی بدست آوردو همچنین مدال نقره و برنز جهانی را در این رشته کسب کرده ایم. رشته اسکونر در ۳۱ استان و ۱۸۲ شهر کشور فعال بوده و و در بعضی استان ها پایگاه قهرمانی داریم که حدود ۳۵۰ هزار نفر در این رشته فعالیت دارند.
اسکندری گفت: در گذشته صدا و سیما اکثر اافراد خلاف کار را در سریال ها در حال بازی با اسنوکر و بیلیارد می نمایاند در حالی که ورزشکاران این رشته در تحصیلات عالیه هستند .رشته اسنوکر از سال ۲۰۲۴ وارد المپیک میشود و کم کم رشته های سرگرمی جایگزین رشته های سخت می شود.
وی در مورد تعداد شرکت کنندگان مسابقات گفت: هر کشوری با دو رکت کننده و یک مربی در این مسابقات حضور خواهند داشت ، چون ما میزبان هستیم با ۶ نفر ورزشکار و ۲ مربی در مسابقات حضور خواهیم داشت.
اسکندری در پاسخ به سوال خبرنگار تایسیز دررابطه با مجمع کنفدراسیون آسیا اظهارداشت: ۳۰ کشور عضو مجمع کنفدراسیون آسیا هستند اما احتمالا بعضی از کشور های عربی حضور پیدا نکنند ولی حضور ۲۴ کشور در مجمع قطعی است.
اسکندری خاطر نشان کرد:من نایب رئیس غرب آسیا و نایب رئیس کنفدرسیون آسیا هستم همچنین کمیته داوران غرب آسیا نیز برعهده ماست. در نظر داریم کرسی های بهتری نیز بدست بیاوریم. همچنین رئیس فدراسیون جهانی نیز در این مجمع حضور پیدا خواهد کرد.
انتهای پیام/