مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز: فعالیت ۲۳ ایستگاه آتش نشانی در تبریز تایسیزنیوز –مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز گفت: هم اکنون ۲۳ ایستگاه در تبریز فعال بوده و دو ایستگاه نیز افتتاح شده، ولی به خاطر کمبود نیرو به بهره برداری نرسیده است. سعیذ صالح نیا، صیح […]
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز:
فعالیت ۲۳ ایستگاه آتش نشانی در تبریز
تایسیزنیوز –مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز گفت: هم اکنون ۲۳ ایستگاه در تبریز فعال بوده و دو ایستگاه نیز افتتاح شده، ولی به خاطر کمبود نیرو به بهره برداری نرسیده است.
سعیذ صالح نیا، صیح امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، خبرداد: تعداد ۱۰ دستگاه خودرو سنگین ۱۹ تنی آتش نشانی، ۲۰ دستگاه خودرو سبک پیشرو آتش نشانی، ۵ دستگاه خودرو دو کابین عملیاتی امداد و نجات و غواصی، ۶ دستگاه موتور ۴ چرخ جهت پوشش ایمنی بازار تبریز و مناطق صعب العبور بافت حاشیه ای تا کنون خریداری و تجهیز شده است.
وی ادامه داد: ۱۱ دستگاه خودرو نیمه سنگین ۱۱ تن آتش نشانی خرید و قرارداد تجهیز تعداد ۲ دستگاه تریلی جهت کاربری تانکر آب ۲۵ هزار لیتری برای پشتیبانی عملیاتی در مواقع بحرانی خرید تعداد ۲ دستگاه بابکت خریداری و مجهز شده است.
صالح نیا، با اشاره به اینکه تمامی این تجهیزات بر اساس نیازسنجی و پایش های میدانی تهیه و خریداری شده است، افزود: برای تهیه تمامی این تجهیزات مبلغی بالغ بر ۱۲۵ میلیارد تخصیص یافته که هفت مهر سال جاری رونمایی خواهند شد.
مدیر عامل سازمان آتش نشانی با تاکید بر اینکه در شانزده سال اخیر هیچگونه خرید وسیله سنگین و نیمه سنگین اتفاق نیافتاده بود، اظهار کرد: یگان و ناوگان خودرویی سازمان آتش نشانی، حالت فرسودگی داشت که این امر در هنگام انجام عملیات، باعث بروز مشکل و تاثیر منفی میشد.
وی عنوان کرد: سازمان آتش نشانی با ۵۸۰ پرسنل، به عنوان یکی از پر جمعیت ترین سازمان های شهرداری محسوب میشود، که از این تعداد، ۷۹۵ نفر نیروی عملیاتی و ۷۵ نفر نیروی اداری است.
صالح نیا، بودجه این سازمان در سال جاری را ۴۸۰ میلیارد عنوان کرد و گفت: از این میزان، ۳۲۸ میلیارد بودجه جاری و مابقی عمرانی است که ۹۳ میلیارد بودجه مناطق شهرداری، در جهت خرید تجهیزات آتش نشانی اختصاص یافته است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، با اظهار به اینکه در شش ماهه نخست سال جاری هزار و ۵۹۳ طرح ایمنی از طریق معاونت پیشگیری صادر شده است، افزود: از دیگر وظایف این کارگروه میتوان به پایش ساختمانهای نا ایمن اشاره کرد که در این راستا از ۴۲۱ مجتمع، تیمچه،سرای، مجتمع مسکونی، بیمارستانها، درمانگاهها، پارکینگها، هتل بر اساس چک لیست وزارت کشور بازدید به عمل آمده است.
او با اشاره به اینکه واحدهای صنعتی از زیر مجموعه و وظایف این سازمان نمیباشد، عنوان کرد: چون ارائه خدمات ایمنی در اطراف شهر به روز نیست، در هنگام بروز حادثه پس از دستور مراجع بالادستی وارد کار میشویم.
وی افزود: یکی از مهمترین بخشهای معاونت برنامهریزی و آموزش، آموزش درون سازمانی و برون سازمانی است که در مورد آموزشهای برون سازمانی؛ مدارس، دانشگاهها، مجتمعهای مسکونی، کارخانجات و غیره جامعه هدف این گروه هستند که از مهرماه سال گذشته تاکنون ۲۷ هزار و ۵۷۷ نفر از آموزشهای برون سازمانی بهره بردهاند.
صالح نیا با بیان اینکه بر اساس تلاش شبانه روزی کارکنان این سازمان، آموزشهای آنها همیشه باید به روز باشند، اظهار کرد: در این راستا برای هر فرد و در حوزه تخصصی خود، آموزشهای خصوصی و به روز داده میشود.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز، با تاکید بر اینکه ۴۶ سد موجود در اطراف تبریز، به لحاظ ایمنی دچار مشکل هستند، خاطرنشان کرد: گروه غواصی سازمان نیز آموزشهای تخصصی و به روز را دریافت کردهاند و این گروه را میتوان به عنوان یکی از نادرترین گروهها نام برد.
صالح نیا از برگزاری کلاسهای آموزش برای خانوادههای کارکنان در خصوص کنترل استرس خبر داد و گفت: مهمترین گروه هدف ما مردم و شهروندان هستند که در این مورد انیمیشنهای یک و نیم دقیقهای، پنجشنبههای هر هفته و با محتوای آموزشی دستورالعملهای ایمنی، تهیه، تدوین و در برنامه آموزشی شاد انتشار میشود.
وی با بیان اینکه تاکنون سه هزار و ۲۸۴ مورد عملیات نجات در سطح شهر به ثبت رسیده است، بیان کرد: از این تعداد، هزار و ۱۶۴ مورد عملیات حریق و دو هزار و ۱۵ مورد عملیات نجات بوده که از این تعداد نیز هزار و سه مورد مربوط به عدم ایمنی آسانسورها بوده که این مورد همزمان با قطعی برق در سطح شهر، افزایش داشته است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز ادامه داد: تعداد فوتی ها طی این حوادث، ۵۱ نفر و تعداد مصدومین ۲۳۲ نفر بوده است.
وی در خصوص تعداد ایستگاه های فعال سازمان نیز گفت: هم اکنون ۲۳ ایستگاه فعال در تبریز داشته و دو ایستگاه نیز افتتاح شده ولی به خاطر کمبود نیرو به بهره برداری نرسیده است.
صالح نیا با اشاره به برنامه ریزی افتتاح چهار ایستگاه جدید در طول سال ۱۴۰۳ گفت: یکی مربوط به ایستگاه ارتش بوده که سال گذشته کلنگ زنی شد. همچنین ایستگاه جنب پارک قوناخلارباغی پیشرفت ۳۵ درصدی دارد.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تبریز ادامه داد: ایستگاه سوم مربوط به خیابان دوکمال روبروی ساختمان شورا بوده که تملک ایستگاه شده و در حال احداث است. ایستگاه بعدی نیز در ورودی پاسداران و در بافت حاشیه تبریز بوده که تملک شده و قرارداد پیمانکاری آن در حال انعقاد است.
صالح نیا از پیگیری برای جذب ۲۹۰ نفر نیروی جدید از طریق آزمون استخدامی وزارت کشور خبر داده و گفت: امیدواریم مقدمات برگزاری این آزمون فراهم شده و تا پایان سال شاهد جذب این تعداد نیرو باشیم.
او افزود: در سال گذشته برای اولین بار سامانه پایش هوشمند ناوبری سازمان با حضور وزیر افتتاح شد که در این سامانه تمامی دوربینهای ترافیکی سطح شهر برای رصد و موقعیت وقوع حادثه در دست ما قرار دارد.
صالح نیا ضمن تاکید بر اینکه این سامانه تماماً از طریق فناوران خود سازمان طراحی شده است، عنوان کرد: در این سامانه نزدیکترین شیر هیدراتها کلانتری بیمارستان و غیره مشخص شده و بیشتر کلانشهر ها خواهان آن هستند.