مزیت اصلی رویداد تبریز ۲۰۱۸ کانون گفت‌وگوی منطقه‌ای نقطه‌ای از ایران در جهان است/ آثار تمدنی تبریز فراتر از مرزهاست/
مزیت اصلی رویداد تبریز ۲۰۱۸ کانون گفت‌وگوی منطقه‌ای نقطه‌ای از ایران در جهان است/ آثار تمدنی تبریز فراتر از مرزهاست/

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کانون گفت‌وگو شدن نقطه‌ای از ایران در منظر جهانی یک مزیت اصلی در رویداد تبریز ۲۰۱۸ است و می‌تواند از جهت آشنایی فضای جهانی با حوزه‌های ایران کمک کند و برای دولت نیز حائز اهمیت است.  به گزارش تایسیز آذربایجان به نقل از فارس، علی ربیعی امروز در […]

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: کانون گفت‌وگو شدن نقطه‌ای از ایران در منظر جهانی یک مزیت اصلی در رویداد تبریز ۲۰۱۸ است و می‌تواند از جهت آشنایی فضای جهانی با حوزه‌های ایران کمک کند و برای دولت نیز حائز اهمیت است.

 به گزارش تایسیز آذربایجان به نقل از فارس، علی ربیعی امروز در حاشیه بازدید از یازدهمین نمایشگاه صنایع‌دستی تهران ، در تبریز اظهار کرد: تبریز حوزه تمدن دیرینه در منطقه است و می‌خواهیم جنبه‌هایی از این تمدن را به دنیا نشان دهیم.

وی با بیان اینکه تمدن دیرینه تبریز می‌تواند از جنبه اقتصادی هم مهم و قابل توجه باشد، افزود: ظرفیت‌های اقتصادی که مجموع آذربایجان دارد نیاز به شناساندن دارد و باید سرمایه‌گذارهای خارجی با این ظرفیت آشنا شوند.

 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با مزیت‌های مختلف در صنعت،کشاورزی، خدمات و گردشگری که تبریز و منطقه آذربایجان دارد، می‌تواند از نظر اقتصادی مفید واقع شود.

وی اذعان داشت: کانون گفت‌وگو شدن نقطه‌ای از ایران در منظر جهانی یک مزیت اصلی در رویداد تبریز ۲۰۱۸ است و می‌تواند از جهت آشنایی فضای جهانی با حوزه‌های ایران کمک کند و برای دولت نیز حائز اهمیت است.

ربیعی با اشاره به جوانب مختلف تبریز از جمله فرهنگی و اخلاقی بیان کرد: این خطه همیشه در تغییر و تحولات اجتماعی و سیاسی نقش بسیار تاثیرگذاری داشته است.

وی متذکر شد: آثار تمدنی تبریز فقط به ایران تاثیر نمی‌گذارد بلکه در تاجیکستان، ارمنستان، آذربایجان و ترکمنستان و کشورهای هم مرز اثر زیادی می‌گذارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: وقتی می‌گویم آثار تمدنی تبریز فراتر از مرزها به آن معناست که برای نمونه استاد شهریار فقط مختص تبریز و ایران نیست و فرامرزی است و جزو افتخارات ماست.

وی تاکید کرد: تبریز حتی می‌تواند از نظر منطقه‌ای برای ما یک کانون گفت‌وگو شود.

ربیعی خاطرنشان کرد: جایگاه تبریز از نظر اشتغال باید ارتقا یابد و این ارتقای جایگاه با نیروی انسانی تبریز، جوانان این خطه و زمینه‌های فرهنگی می‌تواند رشد یابد.

وی اضافه کرد: واقعاً حیف است که جایگاه تبریز راکد بماند و باید از جنبه سرمایه‌گذاری جدید، توجه به گردشگری که تبریز ۲۰۱۸ نیز فرصت مناسبی برای این منظور است؛ می‌توان جایگاه را ارتقا داد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: باید کاری کنیم که تبریز به مهد توجه همه بیاید.