مشارکت مردم، مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری است
مشارکت مردم، مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری است

سرپرست معاونت عمرانی استانداری آذربایجان شرقی: مشارکت مردم، مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری است تایسیزنیوز -سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی مشارکت مردم را مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری برشمرد و گفت: اگر مردم در اداره امور شهر مشارکت داشته باشند و شهر را برای خودشان بدانند شهرهای ما توسعه پیدا می‌کنند. مرتضی […]

سرپرست معاونت عمرانی استانداری آذربایجان شرقی:

مشارکت مردم، مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری است

مشارکت مردم، مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری است

تایسیزنیوز -سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی مشارکت مردم را مهم‌ترین اصل در مدیریت شهری برشمرد و گفت: اگر مردم در اداره امور شهر مشارکت داشته باشند و شهر را برای خودشان بدانند شهرهای ما توسعه پیدا می‌کنند.

مرتضی موحدنیا در جمع شهرداران استان کرمان که برای بازدید از پروژه‌های شهری و تبادل تجربیات با شهرداری تبریز به این شهر سفر کرده‌اند، افزود: شهر برای مردم است و ما همه خدمات را برای مردم انجام می‌دهیم و اگر مردم از کیفیت خدمات ما راضی نباشند کل زحمات ما ارزش خود را از دست می‌دهد؛ بنابراین باید در هر کاری نظر مردم را بدانیم و رضایت مردم را مد نظر قرار دهیم.

وی با بیان اینکه وظایف هیچ نهادی به گستردگی شهرداری‌ها نیست، گفت: مردم انتظارات زیادی از شهرداری‌ها دارند که برآورده کردن آنها نیازمند منابع مالی است.

موحدنیا ادامه داد: شهرداری‌ها یک سری منابع درآمدی ثابت دارند که در طول سال محقق می‌شود، اما این درآمدها برای اداره کردن شهرها کافی نیست و در بسیاری از شهرها تنها پرداخت حقوق کارکنان شهرداری‌ها را کفاف می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: معتقدیم که شهرداری‌ها برخلاف سایر دستگاه‌های اجرایی، هیچ محدودیتی در بودجه و منابع درآمدی ندارند و اگر محدودیت و بن‌بستی دیدیم باید نگرش خود را نسبت به مدیریت شهری مورد بازبینی قرار دهیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی، جلب مشارکت مردم و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی را یکی از منابع درآمدی پایدار برای شهرداری‌ها عنوان کرد و گفت: ما در استان این موضوع را برجسته کردیم و با تشکیل یک کمیته سرمایه‌گذاری، این موضوع را مورد آسیب‌شناسی قرار دادیم.

وی اظهار داشت: در بحث سرمایه‌گذاری شهری، چند مشکل اساسی وجود داشت که مربوط به شهرداری‌ها و سرمایه‌گذاران می‌شد؛ برای حل این مشکلات، یک بانک اطلاعاتی از سرمایه‌گذاران علاقمند تشکیل دادیم و با آنها وارد مذاکره شدیم.

موحدنیا گفت: در سال گذشته با هماهنگی اتاق بازرگانی تبریز، یک نمایشگاه سرمایه‌گذاری در حوزه شهرداری‌ها تشکیل شد و بعد از بررسی و ارزیابی کارشناسی، ۱۳۶ پروژه سرمایه‌گذاری به ارزش ۳۳ هزار میلیارد تومان شناسایی و در این نمایشگاه عرضه شد.

وی افزود: ما سرمایه‌گذاران توانمندی داریم که علاقه زیادی به سرمایه‌گذاری در شهرهای خود دارند و باید از این ظرفیت به بهترین نحو استفاده کنیم.

موحدنیا اظهارکرد: در سال ۱۴۰۲، بودجه شهرداری‌های استان ۲۲ هزار میلیارد تومان محقق شد که ۳ هزار میلیارد تومان آن از طریق سرمایه‌گذاری بود و در سال جاری هم ۳۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای شهرداری‌های استان تصویب شده است.