مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق
مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق

مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق تایسیز نیوز- فرماندار شهرستان چاراویماق در جنوب آذربایجان‌شرقی گفت: مردم این شهرستان طی سه سال اخیر ۱۵۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی در اجرای طرح‌های عمرانی این شهرستان مشارکت کردند.  «یاسین توکلی» افزود: این میزان مشارکت پس از حضور میدانی مسئولان دولتی در مناطق […]

مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق

مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق

تایسیز نیوز- فرماندار شهرستان چاراویماق در جنوب آذربایجان‌شرقی گفت: مردم این شهرستان طی سه سال اخیر ۱۵۰ میلیارد ریال به صورت نقدی و غیرنقدی در اجرای طرح‌های عمرانی این شهرستان مشارکت کردند. 

«یاسین توکلی» افزود: این میزان مشارکت پس از حضور میدانی مسئولان دولتی در مناطق مختلف شهرستان و توجیه مردم مبنی بر محدود بودن اعتبارات دولتی جلب شد.

به گفته وی مردم در برخی از موارد از جمله آبرسانی به روستای «قلج خان کندی» و احداث راه روستایی «قرمزی باغ» بیش از ۸۰ درصد هزینه‌های اجرای طرح را تامین کردند.

مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق

فرماندار چاراویماق با بیان اینکه مشارکت خیران مدرسه‌ساز در احداث ۶ باب مدرسه نیز مازاد بر مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم است، اضافه کرد: مردم این شهرستان با خودیاری مثال‌زدنی خودشان گام بلندی در جهت جبران عقب‌ماندگی این شهرستان در سه سال اخیر برداشتند.

وی شمار خیران و گروه‌های جهادی مشارکت‌کننده در اجرای طرح‌های عمرانی این شهرستان را حدود ۲۵۰ نفر عنوان کرد و ادامه داد: بهسازی و شن‌ریزی راه «باریجوق» – «قوجور علیا» و «قوجور سفلی» که با مشارکت هزار و ۱۰۰ میلیون ریالی مردم و در مجموع با هفت هزار و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه اجرا شد، از جمله این طرح‌هاست.

به گفته «توکلی» آب شرب روستای «کورجه»، بهسازی و شن‌ریزی راه روستای «کلب کندی»، ارایه خدمات بهداشتی، درمانی و دامپزشکی در روستای «آغ زیارت»، چمن مصنوعی و آب شرب روستای «ورقه»، بهسازی و شن‌ریزی راه «قوجور ماخوله»، جدول‌گذاری و آسفالت روستای «شهنوار وسطی»، بهسازی و شن‌ریزی روستای «قوجور سفلی» و «جعفرآباد» نیز با مشارکت مردم انجام شد.

فرماندار چاراویماق افزود: احداث پل آهنی روستای «ماخوله»، تامین آب شرب روستای «جلیل‌آباد»، «جدول‌گذاری و آسفالت و آب شرب روستای «شیویار»، احداث پل روستای «آلاچیق»، مشارکت ماشین‌آلات مردم در اجرای طرح‌های دهستان «قوری چای»، احداث مسجد روستای «ارسگنای سفلی»، احداث مدرسه «شهنواز علیا»، احداث مدرسه در روستاهای «قزل قلعه رشیدی» و «قره صغیر»، جدول‌گذاری و ساماندهی معابر روستای «آغ‌کند صولتی»، نوسازی مدرسه «داشبلاغ» و احداث پل روستای «منگشه» نیز با مشارکت مردم انجام شد.

وی به دیگر طرح‌های اجرایی با مشارکت مردم این شهرستان هم اشاره، و بیان کرد: راه روستاهای «قره‌ولی تا آغجه‌ریش»، «آلاکین»، «آیدوغموش»، «ناچیت کورانلو»، «قینرجه علیا»، «قینرجه سفلی»، «قیزلیق»، «قره صغیر»، «قره‌آغاج کوشک»، «چوکتو» و «خضر گوران سفلی» از جمله این طرح‌هاست.

مشارکت ۱۵۰ میلیارد ریالی مردم در طرح‌های عمرانی چاراویماق

فرماندار چاراویماق تصریح کرد: راه روستاهای «تخلی جاق»، «گونه قارشوق»، «پیرقلی»، «قویدلان»، «بنیاد کندی»، «باروت آغاجی»، «مسنلو»، «خندق» و «قره‌ولی تا آغجه‌ریش» همچنین آب شرب روستاهای «قلچ خان کندی»، «بیگلرکندی»، «خضر گوران علیا»، «بناکوه» و «قره‌گناب علیا» نیز با خودیاری مردم این شهرستان اجرا شد.

«توکلی» به دیگر طرح‌های آبرسانی در روستاهای این شهرستان هم اشاره کرد و ادامه داد: آب شرب روستاهای «قره‌گنای سفلی»، «آغجه ریش» و «اورتاسو»، همچنین راه و آب شرب مسیر «دوه یاتاقی» به «آغفبلاغ» و «قلچ‌خان کندی» نیز با مشارکت مردمی اجرا شد.

به گفته وی معابر روستاهای «شادیان»، مساجد و راه روستاهای دهستان جنوب شرقی و راه روستاهای «تخلی جاق»، «بنیاد کندی»، «ذاکر کندی» و «خندق» و آب شرب روستای «تکان» نیز با خودیاری مردم اجرا شد.

چاراویماق در شمال‌غرب فلات ایران و جنوب استان آذربایجان‌شرقی قرار دارد؛ این شهرستان از شرق با شهرستان میانه، از شمال با شهرستان هشترود، از غرب با مراغه و از جنوب با برخی شهرستان‌های استان‌های آذربایجان‌غربی و زنجان همجوار است.

موقعیت خاص جغرافیایی و مکانی شهرستان به لحاظ همسایگی با استان‌های آذربایجان‌غربی و زنجان و قرارگرفتن در مجاورت آزادراه تبریز ـ تهران و نیز عبور جادی میانه ـ میاندوآب، این منطقه را در آینده نزدیک به چهار راه ارتباطی میان استان‌های آذربایجان‌شرقی و آذربایجان‌غربی، زنجان، کردستان و استان‌های شمالی تبدیل می‌کند.

مساحت شهرستان چاراویماق حدود سه هزار و ۲۰۸ کیلومتر مربع بوده که ۷.۰۵ درصد از کل مساحت آذربایجان‌شرقی را به خود اختصاص داده است و از این حیث در رده سوم و از لحاظ جمعیت در رده بیستم استان قرار دارد.

شهر قره‌آغاج طی سال ۱۳۸۰ از شهرستان هشترود جداسازی، و به عنوان مرکز شهرستان چاراویماق معرفی شد؛ این شهرستان اکنون دارای ۲ بخش مرکزی و شادیان، یک نقطه شهری به نام قره‌آغاج و ۶ دهستان است.

چاراویماق طبق آخرین سرشماری دارای ۲۱۱ روستای دارای سکنه است اما به خاطر مهاجرت معکوس، تعداد روستاهای دارای سکنه به ۲۲۳ روستا افزایش یافته است و تعدادی از اهالی روستاهای خالی از سکنه درخواست احیای روستا و بازگشت به روستای خود را دارند.