نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی فرصتی برای معرفی پتانسیل های استان
نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی فرصتی برای معرفی پتانسیل های استان

نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی فرصتی برای معرفی پتانسیل های استان نشست خبری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی برگزار گردید رجب پور رئیس کانونهای گردشگری استان با تقدیر و تشکر از حضور خبرنگاران در این نشست خبری افزود این نمایشگاه در سه غرفه مجزا که یکی از غرفه ها مربوط به صنایع دستی یکی دیگر […]

نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی فرصتی برای معرفی پتانسیل های استان

نشست خبری نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی برگزار گردید

رجب پور رئیس کانونهای گردشگری استان با تقدیر و تشکر از حضور خبرنگاران در این نشست خبری افزود این نمایشگاه در سه غرفه مجزا که یکی از غرفه ها مربوط به صنایع دستی یکی دیگر از غرفه ها مربوط به گردشگری و غرفه ۴’سوم مربوط به غذا های مختلف خواهد بود.

وی در ارامه افزود: در این نمایشگاه از تمامی استان‌ها حضور دارند و از سایر کشورها هم تاکنون چندین کشور اعلام آمادگی برای حضور در این نمایشگاه نموده اند.

مدیر کل میراث فرهنگی استان نیز در ادامه این نشست افزود:۵ تشکل فعال در زمینه گردشگری داریم که این ۵ واحد هم اکنون در حال فعالیت هستند علاوه بر اینها ۲۵۰ واحد بوم گردی هم در استان داریم که مشغول به فعالیت هستند.

حمزه زاده با اشاره به برگزاری انتخابات بین این تشکل ها افزود با رای تمانی اعضا آقای رجب پور به عنوان رئیس کانون تشکل های گردشگری استان انتخاب گردید.اولین فعالیت این کانون تهیه کلیپ های مختلف برای معرفی آداب و رسم و رسوم های استان بوده است این کلیپ ها به ۷ زبان مختلف ترجمه شده است و قصد داریم آنها را به بازارهای هدف معرفی کنیم تا بتوانیم به موفقیت خوبی در زمینه گردشگری دست یابیم.

حمزه زاده در ادامه افزود :موارد مختلفی از جشنواره ها را امسال در نظر گرفتیم که تعداد آنها حدود ۵۶ جشنواره می باشد که تا بدینجا به تعداد ۲۶ جشنواره را برگزار کرده ایم.نباید برگزاری جشنواره ها را در زمستان فراموش کنیم و از پتانسیل فصل سرمای استان هم برای معرفی گردشگری و صنابع دستی استان استفاده کنیم مدیر کل میراث فرهنگی استان افزود :۱۱ هزار متر فضا در نظر گرفته ایم که ۹ هزار متر آن در فضای سرپوشیده و ۲ هزار متر آن در فضای باز برگزار خواهد شد.این نمایشگاه از ۲۶ تا ۲۹ مهر ماه در نمایشگاه بین‌المللی تبریز برگزار خواهد شد.در بخش صنایع دستی از ۳۱ استان کشور در این نمایشگاه حضور خواهند داشت و انتخاب شرکت کنندگان در بخش صنایع دستی با دقت زیادی صورت گرفته است تا بهترین ها را به این نمایشگاه دعوت کنیم.

وی در ادامه افزود تم اصلی این نمایشگاه در زمینه کودک و خانواده خواهد بود.چرا که تاثیر کودکان در این نمایشگاه بسیار مهم می باشد و باید از این پتانسیل به خوبی بهره ببریم.

این نمایشگاه یک شروع و یک پل ارتباطی برای برای معرفی استان به میهمانان می باشد و باعث خواهد شد استان به خوبی به سایر افراد معرفی شود.با ادامه همین روند و برگزاری جشنواره های مختلف خواهیم توانست گردشگران زیادی را به سمت سفر به استان راغب کنیم.

مدیر کل اداره میراث فرهنگی در ادامه صحبت هایش در مورد میهمانان خارجی در استان افزود : با معیارهای تورهای گردشگری و جهانگردی به سنجش حضور میهمانان خارجی در استان خواهیم پرداخت تا بتوانیم تقاضا را برای حضور در استان بالاتر ببریم.

حمزه زاده در ادامه افزود:در مجموع کلا ۴۰۰ غرفه داریم که ۲۲۰ غرفه مربوط به صنایع دستی و ۱۶۰ موردغرفه های گردشگری خواهد بود.برنامه های جانبی مختلفی برای این نمایشگاه در نظر گرفته ایم که مهمترین این برنامه هااجرای موسیقی استان و همچنین اجرای موسیقی سایر استان‌ها خواهد بود.

حمزه زاده در مورد کمبود  بازارچه صنایع دستی در استان افزود :۵ مکان مختلف را برای ایجاد بازارچه های صنایع دستی در استان در نظر گرفته ایم یکی از این بازارچه ها در قیزیل جا میدان می باشد که تا کنون ۳۰ واحد از این بازارچه آماده بهره برداری است.درمنطقه آزاد ارس و کلیبر و اهر هم این بازارچه ها را راه اندازی خواهیم کرد.در خانه صدقیانی با همکاری مشترک دانشگاه هنر بازارچه صنایع دستی ثابتی را راه اندازی کرده ایم.

حمزه زاده مدیر کل میراث فرهنگی استان  در ادامه صحبت هایش افزود :از سفرای گردشگری دعوت کرده ایم و حتما حضور دارند

.هیئت های مختلفی از کشورها قرار است در نمایشگاه حضور پیدا کنند.باید تلاش کنیم از وزرای کشورها هم برای حضور در این نمایشگاه دعوت به عمل بیاوریم و آنها را در تبریز میزبانی کنیم.

خبرنگار :فرزانه حاجی کاظمی