همکاری بنیاد مسکن و میراث فرهنگی آذربایجانشرقی برای توسعه گردشگری تایسیز نیوز- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با هدف توسعه صنعت گردشگری در مناطق روستایی همکاری میکنند. بر همین اساس بین این دو مجموعه تفاهم نامه همکاری با عنوان ” ایجاد اشتغال پایدار در قالب طرح پیشرفت […]
همکاری بنیاد مسکن و میراث فرهنگی آذربایجانشرقی برای توسعه گردشگری
تایسیز نیوز- بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی با هدف توسعه صنعت گردشگری در مناطق روستایی همکاری میکنند.
بر همین اساس بین این دو مجموعه تفاهم نامه همکاری با عنوان ” ایجاد اشتغال پایدار در قالب طرح پیشرفت و آبادانی منظومههای روستایی در آذربایجانشرقی” به امضا رسید که افزایش سطح اشتغال و کیفیت زندگی ساکنان روستاهای هدف طرح، افزایش بهرهوری کسب و کارهای مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی، زمینهسازی برای افزایش مشارکت جوامع محلی در توسعه اقتصاد روستایی و ارتقاء فرهنگ کارآفرینانه در سطح استان از اهداف اجرایی این تفاهمنامه است.
برگزاری دوره های آموزشی برای متقاضیان دریافت تسهیلات اشتغالزایی و تسهیل فرآیند دریافت تسهیلات، شناسایی کارآفرینان مستعد منطبق با اولویتها، تلاش برای جذب کارآفرینان و سرمایه گذاران حوزه گردشگری و صنایعدستی در راستای ایجاد اشتغال پایدار و کمک به تکمیل زنجیره تأمین محصولات استراتژیک حوزه صنایعدستی از تعهدات مشترک ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و بناید مسکن انقلاب اسلامی آذرابیجانشرقی در اجرای این تفاهمنامه است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری آذربایجانشرقی در مراسم امضای این تفاهم نامه بر لزوم توانمندسازی جوامع محلی با هدف ایجاد کسب و کارهای روستایی در استان تاکید و اظهار کرد: افزایش بهره وری کسب و کارهای روستایی ضمانت دوام و آینده اقتصاد روستایی است.
احمد حمزه زاده گفت: توانمندسازی کسب و کارهای محلی در حوزه گردشگری و صنایع دستی با افزایش درآمد پایدار و اشتغالزایی در جوامع روستایی به ارتقای مهارتهای کارآفرینی و مدیریتی منجر میشود که علاوه بر افزایش بهرهوری، جوامع محلی را از ظرفیتهای بومی برای جذب گردشگران بهرهمند میکند.
وی با بیان اینکه رونق فعالیت های محلی موجب حفظ و ترویج فرهنگ و هنر محلی میشود، ادامه داد: این امر نه تنها اقتصاد منطقه را تقویت میکند، بلکه هویت فرهنگی جوامع محلی را نیز مستحکمتر ساخته و در نهایت به حفظ و گسترش بازارهای جدید برای محصولات محلی در سطح ملی و بینالمللی یاری می رساند.
حمزه زاده افزود: افزایش بهرهوری مرتبط با گردشگری روستایی از نظر تخصصی نیز میتواند به عنوان ضامنی برای پایداری و رشد این کسب و کارها عمل کند، چون بهرهوری بیشتر به معنای استفاده بهینهتر از منابع موجود و کاهش هزینههاست که به سودآوری بیشتر و افزایش رقابتپذیری می انجامد.
وی با اشاره به اهمیت انعقاد تفاهمنامههای همکاری در راستای افزایش کارایی در اجرای برنامههای گردشگری، گفت: امضای تفاهمنامه با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با هدف ارتقای بهرهوری در گردشگری روستایی آذربایجان شرقی، حائز اهمیت ویژهای است.
حمزه زاده افزود: این تفاهمنامه علاوه بر افزایش هماهنگیهای بین دستگاهی، از منظر بهبود زیرساختها، حفاظت از میراث فرهنگی و توسعه پایدار گردشگری نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است.