چشم پزشک تبریزی و دارنده تندیس ملی فداکاری: هیچ لذتی بالاتر از لبخند رضایت بیمارانم نیست تایسیز نیوز – دکتر بهنام غفارزاده، متخصص و جراح چشم در سال ۱۳۵۲ در تبریز متولد شد و از سال ۱۳۸۶ کار طبابت را آغاز کرد که از همان سال با همکاری بسیج جامعه پزشکی درمان رایگان بیماران را […]
چشم پزشک تبریزی و دارنده تندیس ملی فداکاری:
هیچ لذتی بالاتر از لبخند رضایت بیمارانم نیست
تایسیز نیوز – دکتر بهنام غفارزاده، متخصص و جراح چشم در سال ۱۳۵۲ در تبریز متولد شد و از سال ۱۳۸۶ کار طبابت را آغاز کرد که از همان سال با همکاری بسیج جامعه پزشکی درمان رایگان بیماران را نیز شروع کرد. ویزیتها و اعمال جراحی رایگان و خیرخواهانه وی مورد توجه رسانهها در سطح کشور قرار گرفت. او امروز در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری مورد تجلیل قرار گرفته و این تندیس را از آن خود کرد.
دکتر بهنام غفارزاده پس از دریافت تندیس ملی فداکاری در گفتوگو ایسنا، با بیان اینکه هر پزشک در نوع خود به مردم کمک میکند، گفت: مسئولیت اجتماعی هر پزشکی کمک به نیازمندان است.
این چشم پزشک گفت: پزشکی شغل شریفی است که با آن امرار معاش میکنیم اما به جز انجام وظیفه، به اندازه وسع علمی و مادی خود مسئولیت اجتماعی نیز در جامعه بر عهده داریم.
وی خاطرنشان کرد: ما در ایران متولد شده، رشد یافته و تحصیل کردهایم و زیر پرچم همین کشور به این جایگاه رسیده ایم.
غفارزاده با اشاره به اینکه برخی افراد خیر نمیخواهند از کار خیر آنها تعبیر به ریا شود، گفت: حتی در کشورهای غربی نیز اقدامات خیرخواهانه به صورت روتین انجام میشود و افراد مشهور در کل دنیا سازمانهای مردم نهاد راهاندازی کرده و به نیازمندان کمک میکنند.
وی در بیان احساس خود در خصوص دریافت این تندیس، گفت: اگر اقدامات خیرخواهانه انجام ندهم در زندگیم یک کمبود و خلا احساس میکنم، چراکه با کمک به افراد نیازمند و انجام امور خیر به انرژی مضاعفی دسترسی پیدا میکنم.
وی با بیان اینکه هیچ لذتی بالاتر از لبخند رضایت بیمارانم نیست، خاطر نشان کرد: نتیجهی کارهایم را بارها در زندگیام مشاهده کردهام.
وی اظهار کرد: ۴۱ شخصیت فداکار در سیزدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری توسط جهاد دانشگاهی و برخی نهادها از جمله نظام پزشکی کشور انتخاب شدند که از استان آذربایجان شرقی نیر توفیق نصیب من شد تا این تندیس را دریافت کنم.
وی افزود: ویزیت و جراحیهای رایگان، کمکهای عیدانه و درمان رایگان برای دانش آموزان استثنایی، حمایت از زندانیان و … معیاری برای انتخاب من به عنوان شخصیت فداکار عنوان شده است.
سیزدهمین آئین اعطای تندیس ملی فداکاری به همت جهاددانشگاهی به دانشجویان با حضور دکتر ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، حجت الاسلام والمسلمین رستمی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها و دکتر مسلمی نائینی رئیس جهاددانشگاهی و برخی مسئولان لشکری و کشوری و با پیام دکتر پزشکیان رئیس جمهوری در تالار فردوسی دانشگاه تهران برگزار شد.
در این دوره از این آیین ۴۱ فرد و گروه حائز دریافت تندیس فداکاری شدهاند که شامل ۳۳ دانشجو و گروه دانشجویی و ۸ غیر دانشجو هستند.