واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است
واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است

واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است تایسیز نیوز- امام جمعه موقت تبریز، رزمنده و جانباز دفاع مقدس گفت: متاسفانه پس از گذشت چند دهه، واقعیات دوران افتخارآمیز دفاع مقدس به نسل های جدید به درستی منتقل نشده است. حجت الاسلام مهدی هادی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت عملیات شکست حصر سوسنگرد، دفاع […]

واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است

واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است

تایسیز نیوز- امام جمعه موقت تبریز، رزمنده و جانباز دفاع مقدس گفت: متاسفانه پس از گذشت چند دهه، واقعیات دوران افتخارآمیز دفاع مقدس به نسل های جدید به درستی منتقل نشده است.

حجت الاسلام مهدی هادی روز یکشنبه در مراسم گرامیداشت عملیات شکست حصر سوسنگرد، دفاع مقدس را سرمنشاء یک فرهنگ جدید مبتنی بر ایجاد روحیه خودباوری در ایران اسلامی یاد کرد که هنوز بسیاری از خاطرات رزمندگان و فرماندهان بازگو نشده است و این مساله ای نگران کننده به شمار می رود.

وی روحیه خودباوری در سایه ایمان به نصرت الهی، استقامت، پایداری، از خود گذشتگی، ایجاد خلاقیت، روحیه شهادت طلبیو شکوفایی استعدادها و مهمتر از همه ایجاد وحدت، یکدلی و وفاق ملی را از جمله مهمترین و بزرگترین دستاوردهای دوران هشت سال دفاع مقدس بیان کرد که برای پرداختن به هر کدام باید جهاد تبیین صورت بگیرد.

هادی اظهار کرد: به گواه تاریخ و عملکرد نظام اسلامی در سال های پس از دفاع مقدس، پیشرفت های بسیار مهمی در عرصه های مختلف به خصوص در زمینه های دفاعی و موشکی حاصل شده است که این ترقی و رشد را مدیون خون شهدا و جان فشانی ایثارگران هستیم.

وی با اشاره به آیاتی از سوره انفال، ثبات قدم و نترسی را از جمله دستور العمل های جهادی برای مسلمانان دانست و افزود: عامل اصلی موفقیت رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس همین دو خصیصه مهم بود که طی آن همه به مادیات و مسایل دنیوی پشت پا زدند و با سلاح ایمان برای دفاع از کیان اسلام و میهن به جبهه های جنگ رهسپار شدند.

هادی آلودگی های دنیوی را عامل اصلی و مهم انحرافات در مسیر انقلاب اسلامی بیان کرد و ادامه داد: آنچه که ایران اسلامی را در سال های اخیر به ویژه دفاع مقدس به موفقیت و پیروزی رساند عدم وابستگی به مادیات بود.

وی یادآور شد: خیلی ها رزمنده بودند و در دوران دفاع مقدس زحمات زیادی را کشیدند، اما تا آخر نتوانستند این ویژگی را حفظ کنند و در مسیر خود دچار لغزش شده و ناپایدار بودند.

هادی عملیات شکست حصر سوسنگرد را یکی از مهمترین و سرنوشت سازترین عملیات های هشت سال جنگ بین ایران و عراق برشمرد و با بیان اینکه رزمندگان آذربایجان در این اتفاق بسیار مهم تاریخی نقش اصلی را ایفا کردند، افزود: شهید تجلایی به عنوان فرمانده رزمندگان آذربایجان در این عملیات، نمادی از استقامت و ایستادگی ملت ایران در برابر دشمنان و متجاوزان به خاک این میهن بود.

واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است

یکی از فرماندهان عملیات آزادسازی حصر سوسنگرد و جانباز دوران دفاع مقدس نیز در این مراسم، گفت: با توجه به استحکامات سنگین ارتش عراق در محور سوسنگرد، کمتر کسی فکر می کرد عملیات شکست حصر این شهر به نتیجه مثبت ختم شود.

ناصر بیرقی با اشاره به کارشکنی های بنی صدر برای حضور ارتش در این عملیات، اظهار کرد: فرمان امام راحل برای تسریع در شکست حصر سوسنگرد انگیزه ای مضاعف به رزمندگان اعم از ارتشی و سپاهی و نیروهای بسیجی داد و با تلاش های مستمر ارتش رژیم بعث عراق از سوسنگرد بیرون رانده شد و اگر چنین عملیاتی اجرا نمی شد، سرنوشت جنگ به گونه ای دیگر رقم می خورد.

وی درایت سرلشکر فلاحی در آزادی سوسنگرد را مورد تاکید قرار داد و از او به عنوان یکی از فرماندهان شجاع، مدیر و مدبر دوران جنگ یاد کرد که در جریان این عملیات عاشقانه وارد معرکه شده بود.

بیرقی لطف خدا، از جان گذشتگی رزمندگان و ایمان راسخ به فرماندهی را رموز موفقیت عملیات شکست حصر سوسنگرد بیان کرد و یاداور شد: زیر شدیدترین آتش دشمن دستیابی به این پیروزی مهم جز با عنایت خداوند ممکن نبود.

واقعیات دفاع مقدس به نسل‌های جدید منتقل نشده است

در این مراسم از سردیس های علامه سیدمحمدحسین طباطبائی، شهید محمدعلی آل هاشم و شهید تیمسار فکوری رونمایی و از تعداد ۱۴ خانواده شهید تجلیل شد.

عملیات شکست حصر سوسنگرد در محور عملیاتی حمیدیه- سوسنگرد به صورت نیمه گسترده در تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۵۹ به فرماندهی مشترک ارتش و سپاه انجام شد که هدف آن آزادسازی شهر سوسنگرد از تصرف ارتش عراق بود.

این عملیات از نخستین عملیات‌های بزرگ ایران پس از آغاز رسمی جنگ بین ایران و عراق بود که با موفقیت ایرانی‌ ها همراه شد.