پ
  • شناسه : 144986
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۲
  • 72 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • ارسال توسط :
رقابتی به وسعت خانواده صنعت پتروشیمی؛

پایان پرشور مسابقات سراسری فرهنگی و ورزشی بانوان در تبریز

پایان پرشور مسابقات سراسری فرهنگی و ورزشی بانوان در تبریز
پایان پرشور مسابقات سراسری فرهنگی و ورزشی بانوان در تبریز
مرحله دوم و اختتامیه هفتمین دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی خانواده صنعت پتروشیمی با حضور تیم‌های مختلف از سراسر کشور، به میزبانی پتروشیمی تبریز به پایان رسید.

به گزارش تایسیز نیوز ،به نقل از روابط عمومی پتروشیمی تبریز، مرحله دوم و اختتامیه هفتمین دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی خانواده صنعت پتروشیمی با حضور تیم‌های مختلف از سراسر کشور، به میزبانی پتروشیمی تبریز به پایان رسید. این رقابت‌ها ویژه کارکنان، همسران و فرزندان دختر ۲۶ سال و بالاتر صنعت پتروشیمی بود.

در این دوره از مسابقات، تیم‌هایی از شرکت‌های پتروشیمی مارون، جم، تبریز، پردیس، زاگرس، امیرکبیر، رازی، پژوهش و فناوری، سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و شرکت ملی صنایع پتروشیمی حضور داشتند. رقابت‌ها در دو مرحله و در رشته‌های مختلف ورزشی و فرهنگی از جمله والیبال، آمادگی جسمانی، دارت، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، تیراندازی و شطرنج برگزار شد.

مرحله نخست این مسابقات شامل رقابت در رشته‌های دارت، تنیس روی میز، شنا، والیبال، تیراندازی و آمادگی جسمانی بود و در مرحله دوم، رقابت‌ها در رشته‌های بدمینتون و شطرنج برگزار گردید. تیم پتروشیمی تبریز در این دوره موفق به کسب مقام‌های چشمگیری شد. این تیم در رشته شنا توانست مقام نخست را کسب کند، همچنین در رشته والیبال مقام سوم را به دست آورد. در رشته بدمینتون، تیم تبریز در بخش تیمی مقام دوم و در بخش انفرادی مقام سوم مشترک را کسب کرد. همچنین در رشته شطرنج نیز تیم تبریز موفق به کسب مقام سوم شد.

مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با حضور مسئولین، سرپرستان تیم‌ها و شرکت‌کنندگان برگزار و از برندگان در رشته‌های مختلف تقدیر به عمل آمد.

پتروشیمی تبریز با میزبانی این رقابت‌ها، به ایجاد فضایی پرانرژی و رقابتی در صنعت پتروشیمی کشور کمک کرد و به شکلی موفق، میزبان این رویداد مهم در عرصه ورزش و فرهنگ صنعت پتروشیمی بود.

  • منبع خبر : روابط عمومی پتروشیمی تبریز،

برچسب ها

فاطمه زهرا(س)الگوی دانش،عزت،تربیت،عفاف مجاهدت اجتماعی است ۲۰ آذر ۱۴۰۴
دکتر سیده سویلا سجودی:

فاطمه زهرا(س)الگوی دانش،عزت،تربیت،عفاف مجاهدت اجتماعی است

همیشه و همه جای وقتی بانوان این سرزمین فرصتی پیدا کرده اند باعث افتخار و سربلندی برای ایران عزیزمان گردیده اند.از همین رو به مناسبت میلاد بانوی دوعالم حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز زن پای صحبت یکی از مفاخر علمی ایران دکتر سیده سویلا سجودی بانوی پیشرو فناوری‌های نوین، رباتیک و آموزش مهارت‌محور نشستیم.

خیرخواه» مدیرکل برگزیده پژوهش و فناوری آذربایجان غربی شد  ۲۰ آذر ۱۴۰۴

خیرخواه» مدیرکل برگزیده پژوهش و فناوری آذربایجان غربی شد 

دکتر سخاوت خیرخواه، مدیرکل صنعت؛معدن و تجارت آذربایجان‌غربی در جشنواره انتخاب مدیر برگزیده و فعال درحوزه پژوهش و فناوری آذربایجان غربی به‌عنوان مدیرکل برتر این حوزه انتخاب و در دانشگاه ارومیه که با حضور حضرت حجت الاسلام دکتر فریشی نماینده ولی فقیه در استان و روسای دانشگاهها برگزار شد؛ با اهدای گواهی تجلیل شد.

ثبت رکوردهای تاریخی در تولید، صادرات و بهره‌وری انرژی در پتروشیمی تبریز ۲۰ آذر ۱۴۰۴
مدیرعامل پتروشیمی تبریز مدیر سال ۱۴۰۴ شد

ثبت رکوردهای تاریخی در تولید، صادرات و بهره‌وری انرژی در پتروشیمی تبریز

مدیرعامل پتروشیمی تبریز دکتر میر اشرفی مدیر نمونه سال ۱۴۰۴ شد.ثبت رکوردهای تاریخی در تولید، صادرات و بهره‌وری انرژی

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.