قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی: کسی که موجب فرار مغزها میشود یک خائن است تایسیز نیوز – قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کسی که موجب فرار مغزها میشود یک خائن است، افزود: استاد میتواند عشق به وطن، خدمت به وطن و هموطن را در روح و جان دانشجو تزریق کند و از […]
قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی:
کسی که موجب فرار مغزها میشود یک خائن است
تایسیز نیوز – قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه کسی که موجب فرار مغزها میشود یک خائن است، افزود: استاد میتواند عشق به وطن، خدمت به وطن و هموطن را در روح و جان دانشجو تزریق کند و از فرار مغزها جلوگیری کند.
علی سروری مجد روز چهارشنبه، ۲۳ آبان ماه در آیین بزرگداشت ۴۲ امین سالگرد تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد تبریز، به فلاسفه و حکمای فاخر آذربایجان اشاره کرد و افزود: علامه طباطبایی، علامه الهی طباطبایی و علامه محمد تقی جعفری تبریزی هر سه در وجود عنصر شاگرد پروری مشترک هستند.
وی با بیان اینکه یکی از دستاوردهای دانشگاه آزاد تربیت اساتید مجرب است، به جایگاه رفیع اساتید دانشگاه آزاد تاکید کرد و گفت: از دانشگاه آزاد اسلامی قریب به ۶ میلیون نفر فارغ التحصیل شدهاند ولی گاها به نقش اساتیدی که عمر با برکت خود را در اینجا صرف کردهاند، غفلت میکنیم.
وی نقش دانشگاهیان را در کشور کلیدی دانست و گفت: روح، جسم و جان دانشجویان در دست ما دانشگاهیان است.
سروری مجد تصریح کرد: من و شما اساتید باید در ایجاد این فضا برای دانشگاه و دانشجویان تلاش کنیم.
وی به فداکاری ایثارگرانه اساتید دانشگاهها تاکید کرد و افزود: اگر اساتید دانشگاه در بازار آزاد مشاغلی داشتند، شاید درآمدی چندین برابری داشتند ولی با فداکاری در مقابل مشکلات ایستادگی کردهاند.
وی مهمترین بخش دانشگاه را علوم انسانی دانست و ادامه داد: ما تفکر دینی و علوم دینی بخوبی آموزش نمیدهیم و علوم انسانی ما بومی نشده است و باید این روند را تغییر دهیم.
آرش رنجبران، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، رشد و پیشرفت این دانشگاه در طول ۴۲ سال را موجب سرافرازی و سربلندی دانست و گفت: مایه مباهات است که نهال دانشگاه آزاد اسلامی که در سال ۱۳۶۱ کاشته شده، امروز تبدیل به درختی تنومند شده است.
وی آمار و ارقام دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان را تشریح کرد و افزود: این دانشگاه ۲۸ هزار دانشجو، ۳۴۰ هیئت علمی، ۴۵۰ همکار و همچنین واحد علوم پزشکی تبریز سه هزار و۵۰۰ دانشجو، ۲۰۰ هیئت علمی و ۲۰۰ همکار در مجموعه با ۳۲ هزار دانشجو یکی از مراکز علمی درخشان دانشگاهی کشور است.
وی تصریح کرد: بسیاری از فرهیختگان کشور، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روسای دادگستری، دادگاهها، شهرداران، شوراهای شهر، فرماندهان ممتاز کشوری و لشگری از تحصیل مردگان دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
رنجبران به سخنان آقای پزشکیان در مورد تحول نظام آموزشی تاکید کرد و افزود: تحول در نظام آمورشی با الگو گیری از علوم پزشکی باید صورت گیرد.
وی به همکاری و هم افزایی دانشگاه با بخش صنعت تاکید کرد و افزود: پروژههایی با صنایعی چون تراکتورسازی اجرا شده و امسال تعداد ۱۲ دانشکده موضوعی برای واحد تبریز تعریف شده است.
در پایان این مراسم از دانشمندانی که در رتبه بندی پژوهشگران پر استناد یک و دو درصد برتر جهان قرار داشتند، تجلیل و قدردانی بهعمل آمد.
همچنین از دو کتاب سبک زندگی مهدوی در عصر حاضر و کرامت انسانی در اندیشه فقهای امامی رونمایی شد.