گردشگری ارتباط مستقیم با آموزه های اسلامی دارد
گردشگری ارتباط مستقیم با آموزه های اسلامی دارد

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی گردشگری ارتباط مستقیم با آموزه های اسلامی دارد تایسیز نیوز- رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی با بیان اینکه گردشگری ارتباطی مستقیم با آموزه‌های اسلامی دارد، افزود: بر همین اساس نمازهای جمعه فرصتی بسیار مهم و مغتنم برای شناساندن تاریخ و تمدن اسلامی است. حجت الاسلام رسول […]

رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی

گردشگری ارتباط مستقیم با آموزه های اسلامی دارد

گردشگری ارتباط مستقیم با آموزه های اسلامی دارد

تایسیز نیوز- رییس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه آذربایجان شرقی با بیان اینکه گردشگری ارتباطی مستقیم با آموزه‌های اسلامی دارد، افزود: بر همین اساس نمازهای جمعه فرصتی بسیار مهم و مغتنم برای شناساندن تاریخ و تمدن اسلامی است.

حجت الاسلام رسول مشهوری در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، با تاکید بر اهتمام ویژه برای توسعه صنعت گردشگری، گفت: تریبون های نماز جمعه فرصت مناسب برای ترویج گردشگری است که در دین مبین اسلام بر آن تصریح شده است.

وی وجود بناهای تاریخی و مذهبی در آذربایجان‌ شرقی را از مزیت های بسیار مهم گردشگری استان برشمرد و اظهار کرد: استفاده از آموزه‌های دینی و فرهنگی‌ از شیوه‌های مهم ترویج فرهنگ گردشگری در نماز جمعه است که می‌توان در این خصوص پیرامون سفرهای پیامبران الهی به خصوص پیامبر اسلام(ص)، اهمیت سفر برای کسب دانش و تقویت ایمان و توجه به جاذبه‌های طبیعی به‌ عنوان نشانه‌هایی از خالق اشاره کرد.

مشهوری ادامه داد: برای تبیین برنامه‌های گردشگری در نماز جمعه‌ها می‌توان از ارتباط مستقیم گردشگری با آموزه‌های دینی و فرهنگی بهره‌ برد و خطبه‌ها را به‌ عنوان فرصتی طلایی برای تاکید بر اهمیت سفرهای مذهبی و بازدید از اماکن تاریخی-فرهنگی دانست که نمادهای تمدن اسلامی و تقویت ایمان به شمار می‌روند.

وی با بیان اینکه توجه ویژه به موضوع ترویج سفرهای گردشگری مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، گفت: افزایش آگاهی جامعه و ترویج فرهنگ گردشگری سالم و مسئولانه به ترویج گردشگری و سفرهای سالم گردشگری کمک شایانی می کند.

مشهوری با بیان اینکه قرآن مجید به سفر و تأمل در آیات الهی و نشانه‌های خداوند اشاره دارد، یادآور شد: این کتاب آسمانی به مؤمنان توصیه می‌کند که در زمین بگردند و عبرت بگیرند که اشاره به پیوند میان سفر و تأمل در آیات الهی بیانگر این است که بازدید از اماکن مذهبی و تاریخی صرفا” یک تجربه فرهنگی نبوده و نوعی عبادت معنوی نیز محسوب می‌شود.

وی تشویق به بازدید از مساجد تاریخی، زیارتگاه‌ها و بناهای مذهبی از طریق برگزاری تورهای زیارتی و فرهنگی، در کنار تسهیل این سفرها و آموزش تاریخ و فرهنگ بناهای تاریخی مذهبی را از مهم‌ترین شیوه‌های مؤثر برای توسعه گردشگری بیان کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: این استان دارای بیش از چهار هزار اثر تاریخی، باستانی و تمدنی است که ۲ هزار و ۲۷ مورد آنها در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.

احمد حمزه زاده افزود: این تعداد اثر تاریخی و باستانی از مزیت های بسیار مهم آذربایجان شرقی برای توسعه صنعت گردشگری است که بخش مهمی از آنها را مساجد و ابنیه های دینی تشکیل می دهد.

وی بر بهره گیری صنعت گردشگری از تریبون های نماز جمعه برای توسعه و گسترش این صنعت در استان با هماهنگی شورای سیاستگذاری ائمه جمعه تاکید کرد.