۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی/کندوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری
۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی/کندوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری

۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی/کندوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری تایسیز نیوز- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پنجم فروردین امسال ۲ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۵۲۸ گردشگر به این استان سفر کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته […]

۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی/کندوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری

۲.۴ میلیون نفر گردشگر نوروزی در آذربایجان شرقی/کندوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری

تایسیز نیوز- معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی گفت: از ۲۵ اسفند سال گذشته تا پنجم فروردین امسال ۲ میلیون و ۴۰۸ هزار و ۵۲۸ گردشگر به این استان سفر کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته سه درصد افزایش نشان می دهد.

علی رضا بایرام زاده اظهار کرد: ۶۸۸هزار و ۱۵۱ خودرو نیز وارد استان شدند که این تعداد نیز نسبت به پارسال ۲ درصد افزایش دارد.

وی درصد اشغال تخت هتل ها و مراکز اقامتی آذربایجان شرقی را بیش از ۵۵ درصد اعلام کرد و ادامه داد: از ۲۵ اسفند تا پنجم فروردین امسال ۷۷هزار و ۶۵۰ نفر در این مراکز اقامت کردند که نسبت به پارسال سه درصد افزایش یافته است.

وی همچنین گفت: در مدت یاد شده ۴۸۸ هزار و ۶۱۱ گردشگر از نقاط گردشگری و تاریخی آذربایجان شرقی بازدید کردند که پنج درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

بایرام زاده اظهار کرد: ۸۳ هزار و ۹۷۳ گردشگر نیز از موزه های آذربایجان شرقی دیدن کردند که ۵۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی پربازدیدترین جاذبه گردشگری آذربایجان شرقی را با ۴۳ هزار و ۲۰۰ بازدید روستای تاریخی و صخره ای کندوان اعلام کرد و افزود: تاکنون این روستای زیبا و منحصر به فرد بیشترین تعداد گردشگر را به این منطقه جلب کرده است.

وی ادامه داد: کلیسای سنت استپانوس جلفا، عمارت و موزه های شهرداری تبریز، موزه آذربایجان در تبریز و رصدخانه مراغه رتبه های بعدی پربازدیدترین مکان های گردشگری آذربایجان شرقی را به خود اختصاص دادند.

تاکنون بیش از چهار هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی در آذربایجان شرقی شناسایی شده است که از این تعداد ۲ هزار و ۲۵ مورد به ثبت ملی رسیده و علاوه بر آنها تعداد هفت اثر و بنای تاریخی نیز در فهرست آثار جهانی ثبت شده است.