تعویض قریب به 9 هزار اتصال گاز فرسوده در آذربایجان شرقی
تعویض قریب به 9 هزار اتصال گاز فرسوده در آذربایجان شرقی
مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی از تعویض قریب به 9 هزار اتصال دارای نشتی و جایگزینی آن‌ها با اتصالات بدون نشتی خبر داد.

به گزارش تایسیز نیوز ،به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان، فیروز خدایی با بیان اینکه این طرح با هزینه‌ای بالغ بر 50  میلیارد ریال اجرا شده است، گفت: طی سال جاری نیز تعویض و جایگزینی بیش از 63 هزار  اتصال دیگر  به منظور جلوگیری از اتلاف انرژی و تحقق برنامه های بهینه سازی  در دستور کار قرار گرفته است.

فیروز خدایی با اشاره به اینکه برنامه‌های پیشگیرانه برای نگهداری تأسیسات گازرسانی یکی از محورهای اصلی سال جاری است، اظهار داشت: رویکرد اصلی شرکت در زمینه کاهش هدررفت گاز شامل پایش مستمر شبکه و انشعابات، تعمیر و نگهداری تأسیسات گازرسانی، بروزرسانی تجهیزات، سامانه‌های اندازه‌گیری و کنترل و مانیتورینگ ایستگاه‌ها خواهد بود.
وی تصریح کرد: تلاش شرکت گاز استان آذربایجان شرقی این است که با اجرای این برنامه‌ها، ضمن افزایش رضایت مشترکین، گام مؤثری در جهت بهینه‌سازی مصرف و صیانت از سرمایه‌های ملی بردارد.
خدایی با بیان اینکه گاز طبیعی سرمایه‌ای ملی و حیاتی است، تاکید کرد: مدیریت صحیح مصرف و جلوگیری از هدررفت آن، نه تنها به نفع مشترکین و کاهش هزینه‌های خانوار خواهد بود، بلکه نقش مهمی در پایداری شبکه و تأمین مطمئن انرژی در فصل‌های سرد سال ایفا می‌کند.

 

  • منبع خبر : روابط عمومی شرکت گاز استان