پ
  • شناسه : 144983
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۸
  • 19 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • ارسال توسط :
دستیار رئیس‌جمهور:

عملکرد تیم مدیریتی دولت چهاردهم در منطقه آزاد ارس بسیار مثبت بوده است

عملکرد تیم مدیریتی دولت چهاردهم در منطقه آزاد ارس بسیار مثبت بوده است
عملکرد تیم مدیریتی دولت چهاردهم در منطقه آزاد ارس بسیار مثبت بوده است
دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری طرح‌های خاص، در جریان سفر کاری خود به منطقه آزاد ارس، از چند پروژه مهم این منطقه بازدید کرد و عملکرد تیم مدیریتی دولت چهاردهم در این منطقه را بسیار مثبت ارزیابی نمود.

به گزارش تایسیز نیوز ، به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد ارس، دکتر نوری با همراهی سفیر ایران در جمهوری آذربایجان، نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل منطقه آزاد ارس ابتدا از پروژه جزیره گردشگری ارس بازدید کرد و سپس در نیروگاه ۴۰ مگاواتی ارس تارلا امیر که به‌تازگی با دستور رئیس‌جمهور افتتاح شده است حضور یافت و از نزدیک در جریان روند اجرای پروژه‌های شاخص و پیشران این منطقه قرار گرفت.

وی با اشاره به عملکرد چشمگیر مدیریت منطقه آزاد ارس طی ماه‌های گذشته گفت: در مدت کوتاهی، اقدامات بزرگ و مؤثری در این منطقه انجام شده و تیم مدیریتی دولت چهاردهم در ارس، به‌ویژه مدیرعامل این منطقه، عملکرد بسیار مثبتی داشته است به طوری که امروز شاهد تحول اساسی در یکی از استراتژیک‌ترین مناطق آزاد کشور هستیم. همچنین در این خصوص جا دارد از تلاش های دکتر حبیب زاده نماینده مردم مرند و جلفا نیز قدردانی کنیم که یکی از نماینده های فعال و تاثیرگذار مجلس شورای اسلامی است.

دستیار رئیس‌جمهور با تأکید بر پیگیری‌های جدی دکتر پزشکیان در جهت اجرای قوانین مرتبط با مناطق آزاد افزود: رئیس‌جمهور و هیئت دولت در اجرای دقیق ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور و نیز مواد ۱ و ۲۷ قانون چگونگی اداره مناطق آزاد اهتمام ویژه دارند. بازگرداندن مشوق‌ها و مزایای قانونی مناطق آزاد از جمله اولویت‌های اصلی دولت چهاردهم است.

او با ابراز تأسف از سیاست‌های گذشته که موجب تضعیف جایگاه مناطق آزاد شده بود، گفت: فلسفه وجودی مناطق آزاد، فراهم‌کردن فضایی با قوانین متمایز و مشوق‌های خاص به‌منظور توسعه اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری است. ما باید این فلسفه را تقویت کنیم تا مناطق آزاد بتوانند نقش واقعی خود را در اقتصاد ملی ایفا کنند.

دکتر نوری در پایان با اشاره به ظرفیت‌های متعدد سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد ارس اظهار داشت: منطقه آزاد ارس با پتانسیل‌های چشمگیر خود می‌تواند نقطه آغاز تحولات بزرگ در رونق اقتصادی شمال‌غرب کشور باشد و در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی نقش‌آفرینی ویژه‌ای ایفا کند.

گفتنی است دکتر نوری همچنین امروز در مراسمی کلنگ احداث مدرسه روستای دیزج اولیا را نیز که توسط خیر مدرسه ساز مهندس برزگر احداث می شود، بر زمین زد و این اقدام را در راستای نهضت مدرسه سازی دکتر پزشکیان عنوان نمود.

 

  • منبع خبر : روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد ارس

برچسب ها

پایان پرشور مسابقات سراسری فرهنگی و ورزشی بانوان در تبریز ۱۵ آبان ۱۴۰۴
رقابتی به وسعت خانواده صنعت پتروشیمی؛

پایان پرشور مسابقات سراسری فرهنگی و ورزشی بانوان در تبریز

مرحله دوم و اختتامیه هفتمین دوره مسابقات فرهنگی و ورزشی خانواده صنعت پتروشیمی با حضور تیم‌های مختلف از سراسر کشور، به میزبانی پتروشیمی تبریز به پایان رسید.

 از مسقف‌سازی گلزار شهدا تا بلال‌فروشان لوناپارک ۱۵ آبان ۱۴۰۴
تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های شهرداری تبریز

 از مسقف‌سازی گلزار شهدا تا بلال‌فروشان لوناپارک

 در جریان تور رسانه‌ای شهرداری منطقه ۲ تبریز که چهارشنبه ۱۴ آبان برگزار شد، خبرنگاران از پروژه مسقف‌سازی گلزار شهدای وادی رحمت بازدید کردند. این پروژه که فاز نخست آن از سال ۱۳۹۳ و فاز دوم از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا دو ماه آینده به پایان می‌رسد.

رویکرد اصلی ما در حوزه پدافند غیرعامل، تاب‌آوری زیرساختی است ۱۵ آبان ۱۴۰۴
استاندار آذربایجان شرقی:

رویکرد اصلی ما در حوزه پدافند غیرعامل، تاب‌آوری زیرساختی است

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه رویکرد اصلی ما در حوزه پدافند غیرعامل «تاب‌آوری زیرساختی» است، اظهار کرد: باید آمادگی لازم را در شرایط «نه جنگ و نه صلح» داشته باشیم. ما نیازمند تمهیدات لازم هستیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.