پ
  • شناسه : 145682
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۹
  • 147 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • ارسال توسط :
 افتتاح پروژه های مهم عمرانی و صنعتی

سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به منطقه آزاد ارس

سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به منطقه آزاد ارس
سفر وزیر امور اقتصادی و دارایی به منطقه آزاد ارس
وزیر امور اقتصادی و دارایی به‌همراه دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور و استاندار آذربایجان شرقی فردا با هدف افتتاح چند پروژه‌ عمرانی و تولیدی و دیدار با فعالان اقتصادی به منطقه آزاد ارس سفر می‌کنند.

به گزارش تایسیز نیوز ، به نقل از اداره کل روابط‌عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد ارس، در جریان این سفر رسمی که با حضور دکتر سیدعلی مدنی زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، دکتر رضا مسرور، دبیر شورایعالی مناطق آزاد کشور و دکتر بهرام سرمست استاندار آذربایجان شرقی انجام می‌شود نشست مشترک با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی، بازدید از واحدهای گلخانه ای و بهره‌برداری از سه پروژه مهم عمرانی و تولیدی در دستور کار قرار دارد.

در این سفر سه پروژه شاخص منطقه آزاد ارس شامل شریان کریدور اوراسیا که مزین به نام شهدای اقتدار شده است و پالایشگاه سوان ارس و کارخانه فولاد تاو استیل به‌صورت رسمی افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد. مجموع سرمایه‌گذاری انجام‌شده برای این ۳ پروژه‌ بالغ بر ۱۴ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال است.

در حاشیه این سفر نشست مشترک وزیر امور اقتصادی و دارایی با مدیران، تولیدکنندگان، صادرکنندگان و سرمایه‌گذاران منطقه آزاد ارس برگزار می‌شود تا موانع، ظرفیت‌ها و چشم‌انداز توسعه سرمایه‌گذاری و اقتصاد صادرات‌محور در این منطقه بررسی شود

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نمایش «آرشین مال‌آلان» در تبریز روی صحنه می‌رود

 کارگردان نمایش آرشین مال‌آلان خبر داد: نمایش «آرشین مال‌آلان» در تبریز روی صحنه می‌رود

تغذیه علمی زنبورعسل در تغییر اقلیم، با اولویت سلامت کلنی و کنترل کنه واروآ

عضو هیئت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت: تغذیه علمی زنبورعسل در تغییر اقلیم، با اولویت سلامت کلنی و کنترل کنه واروآ

تبیین تصمیمات اقتصادی دولت نیازمند همراهی نخبگان دانشگاهی است ۱۷ دی ۱۴۰۴
مدیر کل صمت آذربایجان شرقی:

تبیین تصمیمات اقتصادی دولت نیازمند همراهی نخبگان دانشگاهی است

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در تبیین سیاست‌های کلان اقتصادی کشور گفت: تصمیم شجاعانه دولت در حذف ارز ترجیحی و اختصاص یارانه آن به مصرف‌کنندگان، نیازمند تبیین دقیق، علمی و اقناعی است و همه نهادها به‌ویژه جامعه دانشگاهی باید در این مسیر نقش‌آفرین باشند.

نمایش «آرشین مال‌آلان» در تبریز روی صحنه می‌رود ۱۷ دی ۱۴۰۴
 کارگردان نمایش آرشین مال‌آلان خبر داد:

نمایش «آرشین مال‌آلان» در تبریز روی صحنه می‌رود

 کارگردان نمایش آرشین مال‌آلان از آغاز اجرای این نمایش با برداشتی معاصر از اثر ماندگار اوزیر حاجی‌بیگ‌اوف در تبریز خبر داد.

تغذیه علمی زنبورعسل در تغییر اقلیم، با اولویت سلامت کلنی و کنترل کنه واروآ ۱۷ دی ۱۴۰۴
عضو هیئت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی گفت:

تغذیه علمی زنبورعسل در تغییر اقلیم، با اولویت سلامت کلنی و کنترل کنه واروآ

 عضو هیئت علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی، با اشاره به تشدید چالش‌های زنبورداری در پی تغییرات اقلیمی، بر لزوم مدیریت پیشگیرانه و علمی تغذیه کلنی‌های زنبورعسل تاکید کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.