تولید سالانه ۲۴۰۰ تن پروفیل در منطقه ویژه اقتصادی سهلان/ ضرورت حمایت دولت از تولیدکنندگان در منطقه ویژه اقتصادی سهلان برای تحقق رشد اقتصادی
تولید سالانه ۲۴۰۰ تن پروفیل در منطقه ویژه اقتصادی سهلان/ ضرورت حمایت دولت از تولیدکنندگان در منطقه ویژه اقتصادی سهلان برای تحقق رشد اقتصادی
اتفاقی نو در مسیر پیشرفت و توسعه استان در منطقه ویژه اقتصادی سهلان صورت پذیرفت تولید سالانه ۲۴۰۰ تن پروفیل در منطقه ویژه اقتصادی سهلان/ ضرورت حمایت دولت از تولیدکنندگان در منطقه ویژه اقتصادی سهلان برای تحقق رشد اقتصادی

به گزارش تایسیز نیوز ، عضو هیأت مدیره شرکت عبیدی پروفیل ایرانیان با اشاره به فعالیت‌های این مجموعه صنعتی گه در منطقه ویژه اقتصادی سهلان فعالیت می‌کند، گفت: با بهره‌گیری از تجهیزات صنعتی و نیروی انسانی متخصص، سالانه دو هزار و ۴۰۰ تن محصول پروفیل و همچنین هزار و ۴۰۰ تن انواع درب و پنجره تولید می‌کنیم که این حجم از تولیدات بخش قابل توجهی از نیاز بازار داخلی را تأمین می‌کند.

 

رسول عبیدی در حاشیه بازدید مسئولان ارشد استان از شرکت پروفیل ایرانیان با تشریح ظرفیت‌های تولیدی این مجموعه افزود: این شرکت تولیدکننده محصولات پروفیل درب و پنجره در انواع مختلف است که نقش و اهمیت ویژه‌ای در صنعت ساختمان‌سازی و توسعه زیرساخت‌های عمرانی کشور دارد.

 

وی با اشاره به تنوع محصولات تولیدی ادامه داد: گرانول یکی دیگر از محصولات تولیدی این شرکت است که کاربرد گسترده‌ای در تولید لاستیک و صنایع وابسته دارد و در حال حاضر سالانه سه هزار و ۶۰۰ تن از این محصول در این واحد صنعتی تولید می‌شود.

 

عضو هیأت مدیره شرکت عبیدی پروفیل ایرانیان با بیان اینکه توسعه خطوط تولید و افزایش ظرفیت صنعتی از اولویت‌های این مجموعه به شمار می‌رود، اظهار کرد: ارزش سرمایه‌گذاری انجام شده در این شرکت حدود دو همت است که این میزان سرمایه‌گذاری نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های صنعتی، افزایش تولید و ایجاد فرصت‌های شغلی ایفا کرده است.

 

عبیدی با اشاره به اشتغال‌زایی این مجموعه صنعتی گفت: در حال حاضر ۴۸ نفر به صورت مستقیم در این شرکت مشغول به فعالیت هستند و علاوه بر آن، حدود ۸۰۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم در قالب نمایندگی‌ها، شبکه توزیع و تولیدکنندگان مرتبط با این مجموعه فعالیت دارند که این موضوع نشان‌دهنده نقش مؤثر این شرکت در ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی منطقه است.

 

وی با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های داخلی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز افزود: عمده مواد اولیه مورد نیاز خطوط تولید این شرکت از داخل کشور تهیه می‌شود که این موضوع علاوه بر کاهش وابستگی به واردات، موجب حمایت از صنایع داخلی و تقویت زنجیره تولید در کشور شده است.

 

عضو هیأت مدیره شرکت عبیدی پروفیل ایرانیان با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی این مجموعه بیان کرد: در حال حاضر حدود ۶۰ درصد از محصولات تولیدی این شرکت به کشورهای ارمنستان، آذربایجان و عراق صادر می‌شود و این امر نشان‌دهنده کیفیت مناسب محصولات و توان رقابت‌پذیری آن‌ها در بازارهای منطقه‌ای است.

 

وی با اشاره به اهمیت رفع موانع تولید و دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ادامه داد: حمایت دولت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان نقش تعیین‌کننده‌ای در توسعه صنعتی کشور دارد و در صورت تقویت زیرساخت‌ها و تسهیل فرآیندهای تولید، زمینه رشد اقتصاد و توسعه محصولات داخلی بیش از پیش فراهم خواهد شد.

 

عبیدی افزود: اميدواريم با حمایت مسئولان، توسعه بازارهای صادراتی و افزایش ظرفیت تولید، این مجموعه صنعتی بتواند بیش از گذشته سهم خود را در تأمین نیازهای صنعت ساختمان و صنایع وابسته ایفا کند.