نمایش خبر:

پایان جولان سارق حرفه‌ای طلاجات در میانه / راز ۵۱ سرقت فاش شد

به گزارش تایسیز نیوز ،به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ حسن رفیعی در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی وقوع سرقت‌های متعدد طلاجات منازل در سطح شهرستان و نارضایتی شهروندان، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی و پاسگاه طوق قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و اشراف اطلاعاتی و تحقیقات گسترده پلیسی موفق شدند یک نفر سارق حرفه‌ای را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه دستگیر کنند.

سرهنگ رفیعی تصریح کرد: متهم در تحقیقات و بازجویی‌های تخصصی پلیس به ۵۱ فقره سرقت طلاجات منازل در شهرستان میانه از سال‌های گذشته تاکنون اعتراف کرد که در این خصوص تحت تعقیب پلیس بود.

وی ادامه داد: سارق همچنین به ارتکاب سرقت در استان‌های تهران، البرز و اردبیل نیز اعتراف کرده است.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه خاطرنشان کرد: تلاش پلیس برای شناسایی و دستگیری دیگر همدستان این سارق همچنان ادامه دارد و شهروندان اطمینان داشته باشند پلیس با قاطعیت با سارقان و مخلان امنیت برخورد خواهد کرد.

 

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید