نمایش خبر:
 فرمانده انتظامی شهرستان مراغه:

کشف ۱۴ کیلوگرم مواد مخدر در طرح «آرامش در شهر» مراغه

 فرمانده انتظامی شهرستان مراغه از جمع‌آوری و دستگیری ۲۶۵ معتاد متجاهر و پرخطر، هشت خرده‌فروش و یک قاچاقچی مواد مخدر و کشف ۱۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر در اجرای طرح «آرامش در شهر» خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تایسیزنیوز،سرهنگ توحید فارسی در تشریح جزئیات این طرح اظهار کرد: طرح «آرامش در شهر» با هدف ارتقای امنیت اجتماعی، پاسخگویی به مطالبات مردمی و برخورد با توزیع‌کنندگان و خرده‌فروشان مواد مخدر و جمع‌آوری معتادان متجاهر در سطح شهرستان مراغه اجرا شد.

وی افزود: مأموران انتظامی در جریان اجرای این طرح، ۲۶۵ معتاد متجاهر و پرخطر، هشت خرده‌فروش و یک قاچاقچی مواد مخدر را شناسایی، جمع‌آوری و دستگیر کردند که افراد دستگیرشده به مراکز ترک اعتیاد و مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان مراغه ادامه داد: در جریان اجرای این طرح، ۱۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی به همراه ادوات و آلات توزین و مصرف مواد مخدر کشف و دو دستگاه موتورسیکلت و سه دستگاه خودروی سواری نیز توقیف شد.

وی با بیان اینکه اجرای طرح‌های «آرامش در شهر» به صورت روزانه و مستمر در طول ماه دنبال می‌شود، خاطرنشان کرد: این طرح‌ها با هدف افزایش رضایتمندی شهروندان و ارتقای امنیت اجتماعی با جدیت در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید

8 − 6 =