تعیین سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی
تعیین سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی

از سوی نماینگان مجلس مصوب شد؛ تعیین سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی نمایندگان در جلسه علنی امروز (۱۰ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را مشخص کردند. نمایندگان مجلس سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی […]

تعیین سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز 4200 تومانی

از سوی نماینگان مجلس مصوب شد؛

تعیین سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی

نمایندگان در جلسه علنی امروز (۱۰ اسفندماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را مشخص کردند.

نمایندگان مجلس سازوکار نظارت بر نحوه تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی را مشخص کردند.

نمایندگان در جلسه علنی نوبت دوم امروز مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰، با ردیف ۴ بند “ب” تبصره یک ماده واحده لایحه بودجه موافقت کردند.

براساس این مصوبه؛ منابع واریزی از محل ردیف شماره ۷۱ -۵۳۰۰۰۰ جدول شماره (۹) این قانون صرف تامین معیشت، دارو وتجهیزات پزشکی می‌شود.

در مواردیکه دولت نسبت به تخصیص ارز ترجیحی مبادرت می‌کند کارگروهی مرکب از رئیس کل بانک مرکزی (دبیر کارگروه)، رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، وزیر صنعت، معدن و تجارت و بالاترین مقام دستگاه اجرایی ذیربط موظفند سیاستگذاری و فرآیند تخصیص، توزیع و موارد مصرف ارز ترجیحی را به گونه‌ای اجراء و نظارت کنند که کالا‌ها و خدمات مشمول به هنگام، به اندازه و با قیمت متناسب با نرخ ترجیحی ارز به مصرف کننده نهایی برسد. مقامات فوق در اجرای این جز به صورت تضامنی مسوولیت دارند.

بانک مرکزی موظف است با همکاری دستگاه‌های یادشده، به صورت ماهیانه گزارش اجرای این بند از جمله تصریح بر موارد مصرف و دریافت کنندگان ارز ترجیحی، میزان ارز پرداختی، میزان کالا‌های وارداتی یا ارز ترجیحی و قیمت آن‌ها را تهیه و به کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات و کمیسیون‌های ذیربط مجلس شورای اسلامی ارائه کند