به گزارش تایسیز نیوز ،سیامک آسیایی، با اشاره به آغاز طرح استقبال از بهار اظهار کرد: در راستای سیاست‌گذاری‌های انجام‌شده و با هدف ارتقای کیفیت خدمات شهری، از طریق مناطق دهگانه نسبت به لایروبی ۵۴ استخر ذخیره آب اقدام شده است.

وی افزود: این عملیات با هدف افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی، حذف رسوبات و گل‌ولای، جلوگیری از رشد جلبک و بهبود کیفیت آب انجام شده تا ضمن حفظ منابع آبی، کارایی شبکه آبیاری فضای سبز نیز افزایش یابد.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری همچنین از تعمیر، بازسازی و اورهال کامل آبنماهای سطح شهر خبر داد و تصریح کرد: بخشی از این آبنماها به طور کامل بازسازی شده و مابقی نیز در حال اورهال و آماده‌سازی برای بهره‌برداری در ایام نوروز هستند.

وی خاطرنشان کرد: انجام این اقدامات علاوه بر افزایش طول عمر تأسیسات و تجهیزات، نقش مؤثری در ارتقای جلوه‌های بصری شهر و ایجاد نشاط اجتماعی در آستانه سال نو خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *