
با هدف تسهیل در تردد داوطلبان کنکورصورت گرفت؛
افزایش ۶ ساعته خدمات متروی تبریز در روز جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه
تایسیز نیوز -مدیر عامل سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز از افزایش ۶ ساعته خدمات رسانی مترو در روز جمعه ۱۲ اردیبهشت ماه با هدف تسهیل در تردد داوطلبان کنکور خبر داد.
یعقوب وحیدکیا گفت: بهمنظور تسهیل در رفتوآمد داوطلبان آزمون سراسری و ارائه خدمات مطلوبتر به شهروندان، ساعات فعالیت متروی تبریز در روز جمعه ۱۲ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ افزایش مییابد.
وی افزود: بر این اساس، متروی تبریز از ساعت ۶:۰۰ صبح تا ۱۴:۳۰ ظهر بهصورت مستمر در مسیر خط یک( حدفاصل ائل گؤلی تا ایستگاه نور لاله ) خدماترسانی خواهد کرد. این تصمیم در راستای حمایت از داوطلبان و همراهان آنان و بهمنظور کاهش بار ترافیکی در سطح شهر اتخاذ شده است.
سازمان حمل و نقل ریلی از شهروندان گرامی درخواست دارد با استفاده از حملونقل عمومی، بهویژه در روز برگزاری آزمون، ضمن صرفهجویی در زمان، به روانسازی ترافیک شهری نیز کمک کنند.

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.