بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید و قرمز در مراغه تولید می شود
بیش از ۱۵ هزار تن گوشت سفید و قرمز در مراغه تولید می شود

به گزارش تایسیز اذربایجان، به نقل از ایرنا ، محمد نریمانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این شهرستان قطب تولید ماهی، مرغ گوشتی و تخم مرغ در این استان بوده و یکی از تامین کنندگان اصلی گوشت سفید با تولید بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ تن در سال در منطقه است. […]

به گزارش تایسیز اذربایجان، به نقل از ایرنا ، محمد نریمانی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این شهرستان قطب تولید ماهی، مرغ گوشتی و تخم مرغ در این استان بوده و یکی از تامین کنندگان اصلی گوشت سفید با تولید بیش از ۹ هزار و ۴۰۰ تن در سال در منطقه است.
وی ادامه داد: امسال هشت هزار و ۸۵ تن گوشت مرغ توسط ۱۰۹ واحد پرورش مرغ گوشتی و یک هزار و ۳۲۸ تن گوشت ماهی قزل آلا در ۸۶ واحد استخر پرورش ماهی در این شهرستان تولید می شود.
وی از تولید ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن تخم مرغ در این شهرستان خبرداد و اضافه کرد: این میزان تخم مرغ در ۷۰ واحد پرورش مرغ تخمی تولید می شود.
وی با اشاره به وجود ۱۱۹ هزار و ۸۴۶ راس دام سنگین در این شهرستان گفت: پیش بینی می شود امسال چهار هزار و ۶۰۵ تن گوشت قرمز و ۱۸۰ هزار و ۵۷۵ تن شیرخام از دام های سنگین حاصل شود.
نریمانی افزود: امسال همچنین یک هزار و ۳۷۵ تن گوشت قرمز و ۱۱ هزار و ۷۵۰ تن شیرخام از دام های سبک این شهرستان تولید می شود.
وی با بیان اینکه این شهرستان در تولید عسل رتبه نخست استانی را کسب کرده اضافه کرد: امسال سه هزار و ۲۰۳ تن عسل از ۲۲۷ هزار کندوی سنتی و مدرن این شهرستان برداشت می شود.
شهرستان مراغه با ۹۱۲ هزار واحد دامی از قطب های تولید محصولات دامی در آذربایجان شرقی است.
این شهرستان با حدود ۲۶۳ هزار نفر جمعیت در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.