خطر ابتلا به کرونا با مصرف زیاد شیرینی در نوروز
خطر ابتلا به کرونا با مصرف زیاد شیرینی در نوروز

خطر ابتلا به کرونا با مصرف زیاد شیرینی در نوروز 🔹مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در نوروز موجب تضعیف سیستم ایمنی می‌شود و خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد.

خطر ابتلا به کرونا با مصرف زیاد شیرینی در نوروز

🔹مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مصرف زیاد مواد قندی و شیرین در نوروز موجب تضعیف سیستم ایمنی می‌شود و خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌دهد.