ماجرای زنده به گور کردن جوجه ها چیست؟
ماجرای زنده به گور کردن جوجه ها چیست؟

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تشریح کرد: ماجرای زنده به گور کردن جوجه ها چیست؟ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به تشریح موضوع زنده به گور کردن جوجه ها و حواشی آن در فضای مجازی پرداخت. به گزارش تایسیز نیوز  به نقل از تبریز بیدار؛ اکبر فتحی در گفتگویی در خصوص کلیپ منتشر شده […]

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی تشریح کرد:

ماجرای زنده به گور کردن جوجه ها چیست؟

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان به تشریح موضوع زنده به گور کردن جوجه ها و حواشی آن در فضای مجازی پرداخت.

به گزارش تایسیز نیوز  به نقل از تبریز بیدار؛ اکبر فتحی در گفتگویی در خصوص کلیپ منتشر شده در فضای مجازی پیرامون زنده به گور کردن جوجه ها اظهار داشت:  این یک موضوع کشوری است و مربوط به استان ما نمی‌باشد و دلیل آن هم به خاطر کمبود نهاده‌های دامی نیست.
وی در تشریح علت این اقدام گفت: ستاد تنظیم بازار برای جوجه ریزی سقف تعیین کرده  تا سقف پنج میلیون قطعه جوجه ریزی کنند، لذا انجمن صنفی جوجه تصمیم به معدوم سازی گرفته است و  همان‌طور که مستحضر هستید شرایط بازار به گونه‌ای است که تولید این میزان جوجه صرف نمی‌کند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه  این معدوم‌سازی هرساله اتفاق می‌افتد، گفت: هرسال به خاطر تعدیل بازار این کار انجام می‌شود، معدوم‌سازی به این صورت انجام می‌شود که تخم‌مرغ را مستقیماً به جوجه کشی می‌برند و مشخص نیست که این جوجه مرغ است یا خروس. مرغ‌ها را نگه می‌دارند اما خروس‌ها را معدوم می‌کنند. این مساله قبل از بیرون آمدن جوجه از تخم‌مرغ مشخص نمی‌شود بلکه باید بیرون بیاید تا مشخص شود.
وی با تاکید بر اینکه این موضوع ربطی به نهاده‌ها ندارد و مربوط به کاهش قیمت مرغ است، افزود: الان تقریباً مرغ به قیمت ۱۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریده می شود این بدین معنی است که مرغ زنده را از مرغداری ۶ هزار تومن می‌خرند برای این‌که انجمن مربوطه بتواند این قیمت را تعدیل کند تصمیم می‌گیرند که جوجه ریزی کم انجام شود.
فتحی گفت: وضعیت استان ما در مورد نهاده‌ها همانند سایر استان‌های کشور است اما تقریباً وضعیت استان ما خیلی خوب نیست ولی مطلوب است.