نمایش خبر:

راه‌اندازی قطار رایگان تبریز – مراغه تکذیب شد

راه‌اندازی قطار رایگان تبریز – مراغه تکذیب شد

تایسیز نیوز- مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان با اشاره به خبر منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر راه‌اندازی قطار رایگان به مناسبت روز مراغه (۱۶ اردیبهشت)، گفت: این خبر صحت ندارد و چنین تصمیمی از سوی این اداره کل اتخاذ نشده است.

علیرضا سلیمانی، افزود: هیچ برنامه‌ای مبنی بر راه اندازی قطار ویژه در این روز در دستور کار راه‌آهن منطقه آذربایجان قرار ندارد و اخبار منتشر شده در برخی شبکه‌های اجتماعی مورد تایید نیست.

وی اظهار کرد: اطلاع‌رسانی در خصوص خدمات و برنامه‌های ویژه راه‌آهن صرفا از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی این اداره کل و رسانه‌های معتبر انجام می‌شود.

مدیرکل راه آهن منطقه آذربایجان، از شهروندان خواست، اخبار مرتبط با خدمات ریلی را صرفا از منابع رسمی پیگیری کرده و به شایعات و اخبار تایید نشده در فضای مجازی توجه نکنند.

سلیمانی گفت: شهروندان می‌توانند برای دریافت اطلاعات دقیق درباره زمان حرکت قطارها و سایر خدمات، به‌ صورت شبانه‌روزی با سامانه اطلاع‌رسانی راه‌آهن به شماره ۰۲۱۵۱۴۹ تماس بگیرند.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید