نمایش خبر:
پیام نماینده آیت‌الله سیستانی از تراکتورسازی

روزی خواهد رسید که ایران دستاوردهای صنعتی خود را به جهان صادر کند

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جواد شهرستانی، نماینده تام‌الاختیار حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی سیستانی در ایران، در جریان بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و کارکنان این گروه صنعتی اظهار کرد: پیشرفت‌های چشمگیری در کشور و به‌تبع آن در تراکتورسازی ایجاد شده که تا از نزدیک آنها را نبینیم، نمی‌توان قدر و اهمیتشان را به‌درستی درک کرد چرا که مهندسان ایرانی ثابت کردند «ما می‌توانیم»، تحریم‌ها را به فرصت پیشرفت تبدیل کردیم.

به گزارش پایگاه خبری تایسیزنیوز،حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید جواد شهرستانی، نماینده تام‌الاختیار حضرت آیت‌الله‌العظمی سید علی سیستانی در ایران، در جریان بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، ضمن تقدیر و تشکر از مدیران و کارکنان این گروه صنعتی اظهار کرد: پیشرفت‌های چشمگیری در کشور و به‌تبع آن در تراکتورسازی ایجاد شده که تا از نزدیک آنها را نبینیم، نمی‌توان قدر و اهمیتشان را به‌درستی درک کرد چرا که مهندسان ایرانی ثابت کردند «ما می‌توانیم»، تحریم‌ها را به فرصت پیشرفت تبدیل کردیم.

مهندسان ایرانی توان ایستادگی در برابر قدرت‌های جهانی را دارند

وی افزود: امروز از نزدیک دیدیم که مهندسان ایرانی در تراکتورسازی، به توفیقات بزرگی دست یافته‌اند و توانسته‌اند در برابر غرب و دیگر قدرت‌های صاحب‌نفوذ در عرصه جهانی، گام‌های مهمی بردارند و کارهای بزرگی انجام دهند.

سال‌ها تلاش دشمن برای دورنگه داشتن ایران از فناوری

شهرستانی با اشاره به تحریم‌ها و تلاش دشمن برای محروم‌کردن ایران از فناوری و ابزارهای پیشرفته گفت: سال‌ها دشمن تلاش کرد ما را از تکنیک و ابزارهای پیشرفته دورنگه دارد، اما به همت جوانان فعال و خدمتگزار کشور، امروز شاهد دستاوردهایی در مجموعه‌های مثل تراکتورسازی هستیم که نشان می‌دهد این محدودیت‌ها نتوانسته مانع حرکت ایران شود.

«ما می‌توانیم»؛ پاسخ ایران به مدعیان ناتوانی

نماینده آیت‌الله سیستانی در ایران تصریح کرد: تحریم‌ها نه‌تنها در جامعه اثر نداشته، بلکه توانسته‌ایم دستاوردها و توانمندی‌های خود را به دنیا صادر کنیم و در برابر غربی‌ها اظهار قدرت کنیم و به کسانی که می‌گویند «ما نمی‌توانیم» نیز باید گفت: ما می‌توانیم و قدرتش را داریم.

تأکید بر دیده شدن دستاوردهای جوانان ایرانی

وی با اظهار خرسندی از حضور در تراکتورسازی ایران گفت: تا پیش از حضور در اینجا و مشاهده این توانمندی‌ها، شناختی که امروز به دست آوردم را نداشتم و اکنون هم خوشحال هستم و هم از مدیرعامل، مهندسان و همه کسانی که در این مجموعه خدمت می‌کنند، تقدیر و تشکر می‌کنم.

شهرستانی تأکید کرد: مردم ایران باید از این خدمات تراکتورسازی خوشحال باشند و قدر آنها را بدانند؛ چراکه فرزندان این مرزوبوم، با وجود تلاش دشمن برای جلوگیری از پیشرفت کشور، توانسته‌اند گام‌های بزرگی بردارند و دستاوردهایی ایجاد کنند که الگویی برای آینده می‌باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد سایر افراد جامعه نیز با حضور و مشاهده این دستاوردها از نزدیک، به توانمندی فرزندان ایران پی ببرند و بدانند که جوانان این کشور توانسته‌اند خدمات بزرگی برای ایران رقم بزنند.

 

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید