سانحه رانندگی در محور سراب-بستان آباد ۵ مصدوم برجای گذاشت

تایسیز نیوز – سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی از وقوع سانحه رانندگی در محور سراب-بستان آباد که ۵ مصدوم بدحال را راهی بیمارستان کرد، خبر داد.
وحید شادینیا روز شنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: شب گذشته، به دنبال گزارش حادثه سه دستگاه آمبولانس از پایگاههای کردکندی، بستان آباد و تیکمه داش در محل حضور یافته و شروع به ارائه خدمات فوریتهای پزشکی به مصدومان بدحال کردند.
علیرغم تلاشهای صورت گرفته درمانی یکی از مصدومین در بیمارستان بستان آباد فوت کرد و سه مصدوم در بخش مراقبتهای ویژه بستری شد.
واژگونی خودروی سواری ۳ مصدوم برجای گذاشت
سخنگوی اورژانس استان آذربایجان شرقی از واژگونی خودروی سواری در محور اهر-تبریز، محدوده گویجه بل در عصر جمعه خبر داد.
این حادثه سه مصدوم بر جای گذاشت که هر سه مصدوم توسط اورژانس به بیمارستان باقرالعلوم اهر انتقال یافتند.

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.