سلامت غذایی هشت محصول کشاورزی استراتژیک بررسی می شود
سلامت غذایی هشت محصول کشاورزی استراتژیک بررسی می شود

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا  ایوب ایرانی فام روز پنجشنبه در جلسه کمیته تخصصی اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه محصولات کشاورزی تامین کننده امنیت غذایی آحاد افراد جامعه است، افزود: ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی در قالب تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و درمان و […]

به گزارش تایسیز اذربایجان به نقل از ایرنا  ایوب ایرانی فام روز پنجشنبه در جلسه کمیته تخصصی اجرای طرح سلامت و امنیت غذایی آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه محصولات کشاورزی تامین کننده امنیت غذایی آحاد افراد جامعه است، افزود: ارتقای سلامت هشت محصول کشاورزی در قالب تفاهم نامه بین وزارت بهداشت و درمان و جهادکشاورزی در دستور کار قرار دارد.
وی سلامت غذایی را به معنی عدم آلاینده هایی از جمله کود شیمیایی، فلزات سنگین و هورمون هایی که خود گیاه تولید می کند، ذکر کرد و گفت: محصولات احصاء شده شامل سیب، سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی (بوته ای و گلخانه ای)، خیار و پرتقال می باشد.
ایرانی فام، هدف از اجرای این طرح را احصاء آلایندگی بیش از حد مجاز محصولات طبق استانداردهای بهداشت و درمان و نیز استاندارد بین المللی برشمرد و اظهار داشت: برنامه ای چهار ساله برای پایش این محصولات تدوین شده تا به مصرف کننده اطمینان دهیم که محصول تولیدی سالم است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، شناسایی بهره برداران و اعطای کد بهره برداری جهت ارایه محصول سالم را در این راستا دانست و افزود: به همین منظور ۶ طرح، تخصیص کد شناسایی،توانمند سازی، آموزش و ساماندهی مراکز کشاورزی و بهره برداران در دست اجرا قرار دارد.
ایرانی فام نمونه برداری، برچسب زنی به محصول، هدایت بازاریابی و فروش محصول را از دیگر برنامه های طرح امنیت و سلامت غذایی برشمرد و اظهار داشت: در رابطه با محصولات باغی نیز با توجه به کلینیک های گسترده در استان تمام آفات و بیماری ها به روش های غیرشیمیایی کنترل می شود.