نمایش خبر:

صحبت های وزیر جنگ آمریکا علیه ایران

«پیت هگست» وزیر جنگ دولت تروریست آمریکا مدعی شد که ما برای آغاز حمله به ایران در سطحی که از زمان جنگ جهانی دوم شاهد آن نبوده‌ایم، آماده بوده و همچنان آماده هستیم.

به گزارش پایگاه خبری تایسیزنیوز،«پیت هگست» وزیر جنگ دولت تروریست آمریکا مدعی شد که ما برای آغاز حمله به ایران در سطحی که از زمان جنگ جهانی دوم شاهد آن نبوده‌ایم، آماده بوده و همچنان آماده هستیم.

✍️ باید رفتارشان را نگاه کرد، نه ادعایشان را.

اولا اگر واقعا در چنین سطحی از آمادگی بودند اساسا مجال نمیدادند و دنبال مذاکره و گفت‌وگو نبودند؟
در حمله قبلی، با همین محاسبه غلط، جنگ را شروع کردند و امروز گرفتار تبعاتش هستند

نکته دوم، رفتار میدانی آمریکاست.
وقتی نیروهایشان را از پایگاه‌های بحرین و کویت عقب میکشند، یعنی خودشان هم میدانند چنانچه غلطی بکنند پاسخ ایران میتواند سخت و پرهزینه باشد و با اینکار میخواهند هزینه تلفات‌شان را کم کنند.
همین اقدام یعنی این ادعاها گزافه‌گویی بیش نیست چراکه چنین سطحی از آمادگی یعنی خلع سلاح عملی طرف مقابل در کسری از ثانیه.

نکته سوم اینکه این حجم از تهدیدهای رسانه‌ای را باید در چارچوب جنگ روانی تحلیل کرد.
به نظر میرسد آنها حالا خوب میدانند که فشار روانی و ایجاد هراس در سطح تصمیم‌گیران سیاسی ایران، شاید موثرتر از خودِ اقدام نظامی باشد.

به همین دلیل، ادبیات تهدید را تا بالاترین سطح ممکن بالا میبرند تا بر محاسبات مقامات سیاسی ایران اثر بگذارند.

در چنین شرایطی، آنچه باید ملاک تحلیل باشد، رفتار عملی دشمن‌ست، نه لفاظی‌هایش.
در جنگ، آرایش نیروها و اقدامات میدانی، گویاتر از ادعاهاشان‌ست.

التماسشان از کشورها برای مشارکت در ائتلاف علیه ایران یعنی همه‌ی حقیقتِ نظامی انها

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید

3 × 1 =