نمایش خبر:

فرهنگ غنی امور خیر در آذربایجان شرقی الگویی کشوری است

به گزارش تایسیز نیوز ،به نقل  از  اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی، اسفندیار صادقی در حاشیه بیست و هفتمین همایش خیرین مدرسه‌ساز آذربایجان شرقی که شامگاه چهارشنبه، هفتم آبان‌ماه، در تالار پتروشیمی تبریز برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های خیران مدرسه‌ساز گفت: سهم خیرین استان در مدرسه‌سازی در مقایسه با دیگر استان‌ها بسیار قابل توجه است و آذربایجان شرقی همواره در صدر مشارکت‌های خیرخواهانه قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت نهادینه‌سازی فرهنگ امور خیر در جامعه افزود: بخشی از ارتقای کیفی آموزش و پرورش وابسته به توسعه زیرساخت‌های آموزشی است و در تلاشیم با همراهی خیران نیک‌اندیش، فضاهای آموزشی استان را به سطح استاندارد برسانیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین با تأکید بر حمایت دولت چهاردهم و شخص ریاست محترم جمهوری از نظام تعلیم و تربیت گفت: توجه جدی به عدالت آموزشی از رویکردهای اصلی دولت است و در همین راستا توسعه فضای آموزشی در تبریز با حمایت خیرین آغاز شده است.

صادقی ضمن تقدیر از راهبری و حمایت‌های دکتر سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، در حوزه مدرسه‌سازی خاطرنشان کرد: با وجود آنکه سرانه فضای آموزشی در تبریز پایین‌تر از میانگین استانی و کشوری است، حمایت‌های خیران و توجه مسئولان زمینه‌ساز ارتقای وضعیت آموزشی این کلان‌شهر خواهد بود.

وی در پایان با گرامیداشت نام و یاد خیرین مدرسه‌ساز استان گفت: نام بزرگ خیران آذربایجان شرقی در آسمان امور خیر برای همیشه ماندگار است و تلاش‌های آنان نه تنها آینده آموزش استان، بلکه مسیر پیشرفت نسل‌های آینده را روشن می‌کند.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید

20 + پانزده =