نمایش خبر:

فعالیت دفاتر غیرقانونی در حوزه روابط کار موجب ایجاد فساد می‌شود

به گزارش تایسیز نیوز ، بهزاد غفاری روز سه شنبه در بازدید از بخش های مختلف اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان تبریز و در جمع کارکنان این اداره، افزود: فعالیت این دفاتر علاوه بر تضییع حقوق قانونی، باعث خدشه‌دار شدن جایگاه خادمان واقعی جامعه می شود و بر این اساس افراد و مجموعه‌های متخلف پس از شناسایی، برای انجام اقدامات قانونی به مراجع ذی‌صلاح معرفی خواهند شد.

وی اظهار کرد: با هرگونه فعالیت دفاتر و اشخاص بدون مجوز که اقدام به ارایه مشاوره غیرقانونی، مداخله در دعاوی کارگری و ایجاد اخلال در فرآیندهای قانونی روابط کار می‌کنند، طبق ضوابط و مقررات برخورد می شد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان شرقی گفت: مرجع رسمی ارایه مشاوره و رسیدگی به اختلافات حوزه روابط کار، صرف مراجع قانونی و ذی‌صلاح هستند و آگاهی‌بخشی به جامعه کارگری و کارفرمایی در این زمینه در دستور کار قرار دارد.

غفاری، بر لزوم تسریع، دقت و رعایت عدالت در رسیدگی به پرونده‌ها تاکید کرد و ادامه داد: ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی، حفظ کرامت مراجعان و صیانت از حقوق قانونی کارگران و کارفرمایان از اولویت‌های جدی این مجموعه بوده و کارکنان باید در این زمینه گام بردارند.

وی در این بازدید، در جریان روند رسیدگی به امور مربوط به هیات‌های تشخیص، فرآیندهای روابط کار و سایر بخش‌های تخصصی قرار گرفت.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید