پ
  • شناسه : 143140
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۱
  • 237 بازدید
  • 0 دیدگاه
  • ارسال توسط :
تراکتورسازی، فراتر از تراکتور

قریب به ۹ همت سرمایه‌گذاری و صادرات به ۲۵ کشور   

قریب به ۹ همت سرمایه‌گذاری و صادرات به ۲۵ کشور   
قریب به ۹ همت سرمایه‌گذاری و صادرات به ۲۵ کشور   
   مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به همراه معاونان و مدیران خود در حاشیه نمایشگاه تخصصی ماشین‌آلات کشاورزی در گرگان، نشستی با نمایندگان استان‌های گلستان و مازندران برگزار کرد. در این نشست، دغدغه‌ها و درخواست‌های نمایندگان مطرح و درباره تولید و توسعه ماشین‌آلات کشاورزی بحث و تبادل نظر شد.

به گزارش تایسیز نیوز ،به نقل از  روابط عمومی و امور بین‌الملل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران، دکتر مصطفی وحیدزاده به همراه جمعی از معاونین و مدیران، در حاشیه برگزاری نمایشگاه تخصصی ماشین‌آلات کشاورزی، ادوات، تجهیزات آبیاری و صنایع وابسته در شهر گرگان، با نمایندگان استان‌های گلستان و مازندران نشست هم‌اندیشی برگزار کرد.

در این نشست، نمایندگان استان‌ها دغدغه‌ها و درخواست‌های خود را مطرح کردند و درباره موضوعات مرتبط با تولید و توسعه ماشین‌آلات کشاورزی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در ابتدای نشست با اشاره به تغییر رویکرد این گروه صنعتی از سال ۱۴۰۰ بیان کرد: «تا پیش از این سال، فعالیت ما عمدتاً معطوف به تولید تراکتور بود، اما از سال ۱۴۰۰ با هدف پاسخگویی به نیازهای متنوع کشور و نقش‌آفرینی گسترده‌تر در زنجیره تولید و تأمین امنیت غذایی، فعالیت خود را فراتر از تولید تراکتور گسترش داده‌ایم و به تولید ادوات و ماشین‌های تجاری نیز وارد شده‌ایم. در این مسیر، همراهی و حمایت نمایندگان استان‌ها نقش مهمی دارد.»

او همچنین اظهار داشت: «امروزه بیش از ۹۹ درصد تراکتورهای مورد نیاز کشور در این گروه تولید می‌شود و محصولات ما به ۲۵ کشور صادر می‌شود. سال گذشته صادرات رسمی گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بالغ بر ۶۱ میلیون دلار بوده که شامل تراکتور کامل، قطعات ریخته‌گری، موتور و ادوات مختلف است.

دکتر وحیدزاده تأکید کرد که این موفقیت‌ها نشان‌دهنده کیفیت و توان رقابت اقتصادی بالای تولیدات گروه است و افزود: «تراکتورسازی ایران یک سرمایه ملی و نقطه اتکای امنیت غذایی کشور است و وظیفه ما حفظ امنیت غذایی و ارتقای تولید ملی است.»

وی درباره فعالیت‌های توسعه‌ای گروه گفت: «از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰۰ پروژه توسعه‌ای و صنعتی با هزینه‌ای قریب بر ۹ همت اجرا شده که شامل نوسازی، خرید ماشین‌آلات جدید و طرح‌های توسعه‌ای می‌شود.»

مدیرعامل این گروه صنعتی همچنین به چالش قاچاق تراکتور اشاره کرد و گفت: «سالانه بیش از ۳۰۰۰ دستگاه تراکتور قاچاق می‌شود که تهدید جدی برای تولید داخلی و کشاورزی کشور است و آسیب زیادی به مکانیزاسیون استان‌ها وارد می‌کند.»

در پایان، او ضمن تأکید بر اهمیت خودکفایی، اظهار داشت: «با تلاش و همت نمایندگان فروش، کارکنان، مهندسان و کارگران پرتلاش گروه صنعتی تراکتورسازی، در جهت توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور در بخش کشاورزی و صادرات، گام‌های مؤثری برداشته‌ایم و به حرکت درآوردن چرخ‌های تولید ملی را با شتاب بیشتری ادامه خواهیم داد.»

برچسب ها

ظرفیت بالای آذربایجان شرقی در تامین منابع مالی و اقلام معیشتی ۱۲ فروردین ۱۴۰۵
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خبر داد:

ظرفیت بالای آذربایجان شرقی در تامین منابع مالی و اقلام معیشتی

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با حضور در برنامه ایرانیم ضمن اشاره به موقعیت خاص جغرافیایی استان در منطقه گفت : ما آمادگی داریم چه در سطح استانی و چه در سطح ملی پروژه های در حال اجرا و در دست اقدام را بدون هیچگونه نقص و هر شرایطی ادامه دهیم .

تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ارومیه  ۱۲ فروردین ۱۴۰۵
اطلاعیه فوری

تعطیلی خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ارومیه 

به اطلاع دانشجویان عزیز دانشگاه ارومیه می‌رساند تا برقراری شرایط عادی خوابگاه‌های دانشجویی برای تمامی دانشجویان عزیز تعطیل اعلام می‌گردد.

بازدید بیش از ٣٠٠ هزار نفر مسافر نوروزی از جاذبه های آذربایجان غربی ۱۲ فروردین ۱۴۰۵

بازدید بیش از ٣٠٠ هزار نفر مسافر نوروزی از جاذبه های آذربایجان غربی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان غربی از بازدید ۳۱۲ هزار و ۵۹۹ مسافر نوروزی از جاذبه‌های تاریخی و گردشگری سطح استان خبر داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.