نمایش خبر:

متولدان سال ۱۴۰۰ سهام‌دار بورس می‌شوند

متولدان سال 1400 سهام‌دار بورس می‌شوند

مجلس تصویب کرد؛

متولدان سال ۱۴۰۰ سهام‌دار بورس می‌شوند

نمایندگان مجلس در جلسه علنی عصر امروز (شنبه ۹ اسفندماه) و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ دولت را مکلف کردند که برای متولدان سال ۱۴۰۰ منابعی را جهت خریداری واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری پذیرفته شده در بورس اختصاص دهد.

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت را مکلف کردند که برای متولدان سال ۱۴۰۰ منابعی را جهت خریداری واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری پذیرفته شده در بورس اختصاص دهد.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی عصر امروز (شنبه ۹ اسفندماه) و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ با الحاق یک بند به ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

طبق این مصوبه، دولت مکلف است به ازای هر فرزند که از ابتدای سال ۱۴۰۰ متولد شود، ۱۰ میلیون ریال از محل یک درصد از یک دوازدهم هزینه‌های شرکت‌های دولتی را به صورت بلاعوض صرفاً جهت خریداری واحدهای صندوق‌های سرمایه‌گذاری پذیرفته شده در بورس به سرپرست فرزند تخصیص دهد. 

آیین‌نامه اجرایی این بند توسط هیأت دولت تهیه و به تصویب مجلس شورای اسلامی می‌رسد.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

admin2

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید