نمایش خبر:

مردودی رئیس شورای شهر تبریز در آزمونی بزرگ

به گزارش تایسیز نیوز ،چند روز گذشته تبریز شاهد عجیب ترین اتفاق در کل کشور بود و همین موضوع باعث شد بسیاری از سایت ها و رسانه ها به این موضوع پرداخت نمودند.

خبرحکم انفصال از خدمت شخص اول مدیریت شهری تبریز یعنی یعقوب هوشیار وقتی منتشر شد بسیاری از مردم که دوباره تبریز را با مدیریت فعلی شهر در حال سامان گرفتن و پیشرفت می دیدند در شوک خبری بزرگی فرو برد اما خبر چه بود ؟

اینکه به خاطر موضوع اشتغال تنها یک نفر در بدنه شهرداری حکمی صادر شده است که شهردار تبریز به مدت ۶ ماه از مسئولیت خود کنار گذاشته می شود جای تعجب بسیاری برای شهروندان تبریزی داشت چرا که به خاطر یک موضوع بسیار ساده مدیریت شهری تبریز را از خدمت رسانی به شهر کنار زدن می توانست نکات بسیاری از پشت پرده دسیسه ها برای برکناری هوشیار را عیان کند.

اینکه عده ای به خاطر منافع شخصی خود دوست ندارند کسی در راس کار باشد که تا کنون اجازه استخدام دردانه ها و رانت بازی ها را در بدنه شهرداری به هیچ احد الناسی نداده است.

اینجاست که رئیس شورای شهر تبریز که در مطالب بعدی به بررسی عملکرد شان در دوره ریاست شورا خواهیم پرداخت وقتی فرصت را مغتنم می بیند دستپاچه و شبانه جلسه انتخاب شهردار جدید تبریز را برنامه ریزی می کند در حالی که باید ریاست شورا به خاطر یک موضوع استخدام مدیریت شهری تبریز را به چالش نمی کشید و پشت شهردار تبریز برای اینکه به کس یا اشخاصی اجازه استفاده از رانت را نداده است می ایستاد و حمایت می کرد.

رئیس شورا در این آزمون بزرگ هم نمره قبولی نگرفت و دوباره نشان داد این واقعیت که مدیران بزرگ در سر بزنگاه خود را نشان می دهند همیشه جاری و برقرار است.رئیس شورای شهر تبریز با اشتباهی که در این موضوع کرد به صراحت نشان داد که شورای شهر تبریز از ضعف مدیریت بسیار رنج می کشد و این موضوع باعث شده بسیاری از مسائل جانبی شورا هم به حاشیه کشیده شود.

تبریز به عنوان یک کهن شهر نیاز به حضور افرادی در شورای شهر دارد که با علم به اصول عمرانی و معماری و شهر سازی بتوانند دست راست شهردار تبریز باشند و او را در راهی که در پیش گرفته راهنمایی و کمک کنند.

اینکه عده ای بخواهند برای خوش خدمتی به افراد یا افرادی با بی‌عدالتی مدیریت سالهای اخیر یعقوب هوشیار را به عنوان کلید دار شهر تبریز به حاشیه بکشند بسیار به دور از انصاف خواهد بود هنوز فراموش نشده پروژه های نیمه تمام تبریز که سال‌ها در حال خاک خوردن بودند با حضور هوشیار و نصب تاریخ شمار به سرعت سر و سامان گرفتند. پروژه های بزرگی که کم کم داشت به یک آرزو برای مردم تبریز تبدیل می شد.

اگر هم اکنون یک نظر سنجی ساده در مورد مدیریت شهری فعلی تبریز برگزار شود به طور قطع به یقین یعقوب هوشیار از این آزمون با رای بالا سربلند بیرون خواهد آمد.

پس وظیفه اصلی شورا را که با رای همین مردم به دست آمده است را فراموش نکنیم و بخاطر منافع شخصی خود مدیرانی را در همین پایتخت آرزوی داشتنش را می کشند را با بی انصافی دلسرد نکنیم چرا که روزی باید در پیشگاه همین مردم جوابگوی عملکرد خودتان باشید.

فرزاد ملازاده

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید

سه × 4 =