نمایش خبر:

هشت نفر از ارازل و اوباش در تبریز دستگیر شدند

فرمانده انتظامی آذربایجان شرقی گفت: هشت نفر از ارازل و اوباش در تبریز دستگیر شدند.

به گزارش تایسیزنیوز، سردار”علی محمدی” اظهار کرد:در پی کسب اخباری مبنی بر قدرت نمایی، عربده کشی و ایجاد مزاحمت به شهروندان و نوامیس مردم توسط تعدادی اراذل و اوباش در شهرستان تبریز، موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.

این مقام ارشد انتظامی افزود: با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مشخص شد این افراد پس از اقدامات هنجارشکنانه خود از ترس دستگیری و برخورد قانونی به استان های شمالی کشور متواری شده اند.

وی افزود: ماموران با اشراف اطلاعاتی این اراذل و اوباش را تحت رصد پلیسی قرار داده و تعداد هشت نفر از آنان را که شامل چهار مرد و چهار زن بودند هنگام مراجعت با همکاری ماموران فرماندهی انتظامی شهرستان بستان آباد در یکی از استان های همجوار دستگیرو به پلیس امنیت عمومی استان منتقل کردند.

وی گفت:از این متهمان تعداد هفت قبضه سلاح سرد کشف و تعداد دو دستگاه خودرو آنان نیز توقیف شد.

سردارمحمدی همچنین با تاکید براینکه امنیت مردم خط قرمز پلیس است، به افراد هنجار شکن و اراذل و اوباش هشدار داد:این افراد جای برای عرض اندام در سطح استان ندارند چون که اگر بخواهند با قدرت پوشالی اقدام به عربده کشی و قدرت نمایی کنند با برخورد قانوی فرزندان مردم در فراجا مواجه خواهند شد.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید