ورود سامانه بارشی از پنجشنبه به آذربایجان‌ شرقی

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی آذربایجان‌ شرقی خبر داد: از عصر روز پنجشنبه نفوذ سامانه بارشی به جو استان موجب بارش برف در مناطق سردسیر و باران در مناطق گرمسیر می‌شود.

تایسیز نیوز -محمد امیدفر  با بیان اینکه فعالیت این سامانه در استان تا عصر شنبه ادامه می‌یابد افزود: فعالیت این سامانه همچنین موجب وزش باد و بروز مه صبحگاهی در استان می‌شود.

وی اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های پیش یابی و آخرین اطلاعات هواشناختی، تا ظهر پنجشنبه این هفته جوی پایدار در استان حاکم است و دمای هوا به صورت نسبی افزایش می‌یابد.

رئیس اداره پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته سراب با دمای منفی ۱۶ درجه سردترین و جلفا با دمای مثبت هشت درجه سانتیگراد گرمترین شهر استان بود.

امیدفر خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی دمای تبریز در سردترین زمان به منفی ۹ درجه و در گرمترین زمان به ۲ درجه سانتیگراد بالای صفر رسید و دمای فعلی این شهر منفی ۶ درجه ثبت شده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *