شهردار منطقه ۱۰ تبریز گفت: عملیات احداث ساختمان فرهنگی (قرائتخانه) شهرک ارم توسط شهرداری ناحیه یک این منطقه وارد مرحله آرماتوربندی شد.

به گزارش تایسیزنیوز، موسی زارعی با بیان این خبر اظهار کرد: به منظور اجرای پروژه های عمرانی با رویکرد فرهنگی و ایجاد بسترهای مناسب برای استفاده شهروندان از امکانات زیرساختی از مکان‌های فرهنگی، شهرداری منطقه ۱۰ اقدام به اجرای پروژه احداث ساختمان فرهنگی (قرائتخانه)  شهرک ارم کرده است.

وی افزود: هم اکنون پروژه مذکور وارد فاز عملیاتی شده و توسط اکیپ های عمرانی  شهرداری ناحیه یک این منطقه با اتمام عملیات پی کنی در دست اجرای پی سنگی قرار گرفت و اکنون با سرعت و دقت کامل در حال اجرای عملیات آرماتوربندی فونداسیون سازه است.

زارعی برآورد اولیه برای هزینه احداث کتابخانه در محل مذکور را در حدود ۲۵ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: قرائتخانه شهرک ارم با زیر بنای ۲۰۰  متر مربع  در یک طبقه در میدان معلم شهرک ارم احداث می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *