نمایش خبر:

کاظم محمودی: تراکتور با زنوزی ادامه می‌دهد.

کاظم محمودی: تراکتور با زنوزی ادامه می‌دهد.

سرپرست تراکتور در خصوص این‌که آیا این باشگاه مشکلات مالکیتی دارد یا خیر اظهار داشت: مشکلات به پایان رسیده و تیم با زنوزی ادامه خواهد داد. امیدوارم این مشکلات با حمایت هواداران به پایان برسد. تیم‌های پرطرفدار بدون هوادار هیچ هویتی ندارند و ما نیز به حمایت‌ آن‌ها نیاز داریم.

امیدوارم به زودی پنجره نقل‌و‌انتقالات تیم باز شود و ما هم بتوانیم از بازیکنان تازه وارد خود استفاده کنیم. به امید خدا قصد داریم ثبات به تیم اضافه شود. البته این موضوع با حمایت طرفداران و مسئولین اجرایی خواهد شد. آقای زنوزی خودشان علاقه‌مند به تیم هستند و سعی دارند شرایط ثبات را به تیم تزریق کنند. مطمئن باشید امسال، سال خوبی برای تراکتور خواهد بود. 

تیم جوان باید حمایت شود و باید به آن زمان داده شود تا بتواند نقاط ضعف و قورت خود را پیدا کند. تغیرات در تیم زیاد بوده، تیم جوان شده و ما امیدوار هستیم این بازیکنان جوان خودشان را نشان دهند. بازیکنان با تجربه نیز در تیم حضور دارند و امیدواریم با این ترکیب بازیکنان جوان و باتجربه اتفاقات خوبی رقم بزنیم.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

admin2

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید