نمایش خبر:

یعقوب هوشیار خبر داد:برآورد هزینه ۵۰۰ میلیاردی برای آزادسازی و مسیرگشائی خیابان ۴۵ متری انقلاب

یعقوب هوشیار خبر داد:برآورد هزینه ۵۰۰ میلیاردی برای آزادسازی و مسیرگشائی خیابان ۴۵ متری انقلاب

شهردار تبریز از برآورد هزینه ۵۰۰ میلیارد تومانی جهت آزادسازی و مسیرگشائی خیابان ۴۵ متری انقلاب خبر داد.

به گزارش شهریار، یعقوب هوشیار امروز در جریان برگزاری جلسات اداری قرار خدمت شهرداری منطقه ۱۰ اظهار کرد: خیابان ۴۵ متری انقلاب در منطقه ۱۰، از جمله اراضی تصرف شده ملی است که آزادسازی و مسیرگشایی آن در دستور کار شهرداری تبریز قرار دارد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه نظر شورای اسلامی شهر و شهرداری تبریز این است که امسال این پروژه به اتمام برسد، برآورد ما اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان است.

شهردار تبریز بیان کرد: پروژه آزادسازی و مسیرگشائی خیابان ۴۵ متری، در واقع مربوط به اداره راه و شهرسازی است که به جهت اهمیت آن و رفاه حال شهروندان، توسط شهرداری تبریز انجام می‌شود.

هوشیار گفت: چنانچه منابع هزینه‌های اجرای این پروژه از محل تفکیک تامین شود، امسال این مسیرگشایی به سرانجام می‌رسد.

این خبر چقدر برای شما مفید بود؟ با ثبت امتیاز به بهتر شدن محتوای تایسیز کمک کنید.
امتیاز فعلی: 0,0/۵
👤
نویسنده خبر

فرزاد ملازاده

💬
صدای شما

دیدگاهتان را با ما در میان بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ثبت دیدگاه جدید